Suzanne Aabel:

El-sparkesykkel-ulykke: - Brølte i smertepanikk

Tidligere «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel har hatt et stygt uhell på el-sparkesykkel.

ULYKKE: Programleder og tidligere «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel fikk nylig kjørt seg hardt på el-sparkesykkel. Nå ligger hun med brukket bein på sykehus. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ULYKKE: Programleder og tidligere «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel fikk nylig kjørt seg hardt på el-sparkesykkel. Nå ligger hun med brukket bein på sykehus. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det å ta seg frem på en el-sparkesykkel i Oslos gater kan være en risikofylt affære. Det kan tidligere «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel (40) skrive under på.

I forrige uke delte Aabel en videosnutt på Instagram fra sykehussengen, der hennes venstre ben er bandasjert godt inn.

«Bena i skinnleggen er knekt tvert av, og det hadde ikke vært å redde om jeg hadde vært langt unna sykehus», skriver Aabel til videoen, og legger til at hun må ligge på Ullevål sykehus på ubestemt tid.

«Smertene er helt sinnssyke og konstante. Jeg ser for meg benet som hang og slang feil vei. Operert for andre gang i går. Skal lukke alt innen uken er omme. Uutholdelig å være våken», fortsetter hun.

Innlegget avslutter hun med en oppfordring om at folk bør unngå bruk av el-sparkesykler.

Dramatisk ulykke

Overfor Se og Hør forteller Aabel at hun var på vei hjem fra en radiosending da ulykken inntraff. «Radio Rock»-programlederen tok en el-sparkesykkel som transportmiddel, og skulle skynde seg hjem til sønnen Michael og fiskeboller en søndagskveld.

- Jeg suste oppover Kirkeristen i full fart. Regnet og trikkeskinnene tok en vill vending i forhjulet, så det akselererte. Samtidig skrudde leggbenet mitt seg helt sønder og sammen av hektene, forteller hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer