- Ekteskapet vårt er i krise

Katie Price bekrefter ryktene.

FULL KRISE: Ryktene har gått i flere måneder, og nå bekrefter Katie Price at det er krise i ekteskapet med Alex Reid. Foto: All Over Press
FULL KRISE: Ryktene har gått i flere måneder, og nå bekrefter Katie Price at det er krise i ekteskapet med Alex Reid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har blitt spekulert i månedsvis på hvor lenge ekteskapet mellom glamourmodellen Katie Price (32), bedre kjent som Jordan, og ektemannen Alex Reid (35), ville vare.

Så tidlig som i august ble det skrevet at Alex hadde fått nok, og kom til å forlate Katie om ikke oppførselen hennes endret seg til det bedre.

Nå bekrefter Price for aller første gang at ekteskapet er i krise. Det gjør hun i en melding på sin Twitter-side.

«For å svare på mine fans sitt spørsmål, News of the World gjorde en nøyaktig reportasje om at vårt ekteskap er i krise. Men man må alltid se på den lyse siden.», skrev hun ifølge Daily Mail.

Likevel forklarte ikke glamourmodellen akkurat hvordan positiv tenking kommer til å redde ekteskapet, som snart har vart i ett år.

Etter planen skal Katie og Alex feire ettårsdag 2. februar. Men Daily Mail skriver at den mest sannsynlige gaven Alex vil få, kommer fra Katies skilsmisseadvokater.

Nettstedet skrev i helgen at paret forrige uke reiste til en hemmelig øy i Det Indiske Hav, som et siste forsøk på å redde ekteskapet, etter måneder med rykter om brudd.

Price har også gjentatte ganger blitt observert uten gifteringen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Er dette hans nye date?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer