- Ekteskapet var usunt

Meg Ryan forteller at hun burde skilt seg fra Dennis Quaid tidligere. Innrømmelsen kom hos Oprah Winfrey.

USUNN MANN? Meg Ryan mener at hun burde gått fra kollega og ektemann Dennis Quaid før... Foto: All Over
USUNN MANN? Meg Ryan mener at hun burde gått fra kollega og ektemann Dennis Quaid før... Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slakter eks-mannen!


Meg Ryan (44) har hatt to års pause fra rampelyset, men dukket opp igjen som gjest i Oprah Winfreys talkshow. Meg fortalte at hun hadde et usunt ekteskap med kollega Dennis Quaid (51). De to var gift fra 1991 til 2001 og har sønnen Jack (13) sammen.


Meg var en av Hollywoods største stjerner på 90-tallet - med filmer som "Søvnløs i Seattle", "Da han møtte henne" og "Du har [email protected]". Men samtidig var hun i et ekteskap hun ikke trivdes i.


- Det var et usunt forhold. Jeg skulle gått fra ham før, sier Meg som ventet til sønnen var litt eldre før hun tok mot til seg. Ekteskapet tok slutt da Meg hadde en svært medievennlig romanse med Gladiator-stjernen Russell Crowe.


I vinter har hun - som alenemor - adoptert en liten pike fra Kina.


- Jeg har drømt om ei lita jente i 10 år, og endelig er Daisy her, sier Meg som har brukt de siste årene på veldedig arbeid i regi av CARE - som jobber mot fattigdom og for kvinners rettigheter.


Nå er hun i gang med fire ulike filmprosjekter, fiølge imdb.com. Blant motspillerne finnes navn som Anthony Hopkins, Kevin Costner, Uma Thurmann og Sandra Bullock. Alt tyder på at Meg går rett inn på stjernelaget igjen!


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer