VONDT BRUDD: Elisabeth Moss har ikke mye fint å si om sitt korte ekteskap med eksmannen Fred Armisen. Her er de avbildet på premieren av «Mad Men» sesong 3 i 2010. Foto: All Over Press
VONDT BRUDD: Elisabeth Moss har ikke mye fint å si om sitt korte ekteskap med eksmannen Fred Armisen. Her er de avbildet på premieren av «Mad Men» sesong 3 i 2010. Foto: All Over PressVis mer

- Ekteskapet var traumatisk og forferdelig

Elisabeth Moss åpner seg om skilsmissen.

SEOGHØR.NO: Etter å ha vært kjærester i ett år giftet «Mad Men»-stjernen Elisabeth Moss (31) seg med «Saturday Night Live»-komikeren Fred Armisen (47) i 2009.

Det angrer hun bittert på.

- Ekteskapet var utrolig traumatisk og forferdelig. Jeg er glad for at det er et tilbakelagt kapittel, og at det ikke skjedde da jeg var 50 år. Jeg er glad jeg ikke fikk barn. Forhåpentligvis kommer aldri det samme til å skje meg igjen, forteller hun til New York magazine.

Bare åtte måneder etter bryllupet søkte skuespilleren om skilsmisse fra ektemannen, og i dag innrømmer hun at de to ikke skulle ha giftet seg i det hele tatt.

- Når jeg ser tilbake på det, så innser jeg at jeg var veldig ung den gangen. Selv om det ikke føltes sånn da.

Armisen har tidligere tatt på seg hele skylden for det bitre bruddet.

- Jeg var en forferdelig ektemann og en forferdelig kjæreste. Jeg synes synd på alle som har vært sammen med meg, avslørte han i et radiointervju med Howard Stern i fjor.

«Anchorman»-skuespilleren fortalte også at han prøver å jobbe med sin dårlige oppførsel, men at han blir utrolig revet med i starten av et forhold.

- Jeg vil ha alt med én gang. Jeg vil gifte meg... og jeg har flyttet sammen med mange jenter altfor tidlig... og etter ett eller to år blir jeg redd, forklarte han.

LES OGSÅ: Popstjernen skilte seg fra sin 38 år yngre kone