- Ekteskapet var over et halvt år før bruddet

Tom Cruise og Katie Holmes' forhold tok slutt lenge før de søkte om skilsmisse.

SKJULTE BRUDDET: Forholdet mellom Tom Cruise og Katie Holmes var over et halvt år før Katie søkte om skilsmisse.  Foto: All Over Press
SKJULTE BRUDDET: Forholdet mellom Tom Cruise og Katie Holmes var over et halvt år før Katie søkte om skilsmisse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tom Cruise (50) og Katie Holmes' (33) skilsmisse ble nylig gjennomført i ekspressfart etter parets berømte brudd tidligere i år. 

Ifølge dokumenter avisen The Sun har fått tilgang til, var ekteskapet over i lang tid før paret offentliggjorde bruddet. 
 
«Tom Cruise og Katie Holmes ekteskap var over seks måneder før skuespillerinnen søkte om skilsmisse i juni. Ifølge rettsdokumenter så paret ingen mulighet til forsoning,» står det i avisen. 

Tom Cruise og Katie Holmes var gift i seks år og sammen fikk de datteren Suri (6). En kilde nær Holmes' familie sier til nettstedet Radaronline at den tidligere «Batman Begins»-skuespilleren ikke har angret et sekund på at hun gikk fra ektemannen.

Katie - som fikk den fulle omsorgsretten for parets datter Suri etter skilsmissen - skal også være lettet over at hun ikke lenger å bekymre seg for eks-mannens trosfeller i den amerikanske Scientologikirken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bryter Tom Cruise med scientologien?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer