Sofia Vergara og Joe Manganiello:

- Ekteskapet var dømt til å feile

Ekteparet skilles etter syv og et halvt år.

BRUDD: Stjerneparet Sofia Vergara og Joe Manganiello har gått hver til sitt. Nå spekuleres det rundt hvorfor. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
BRUDD: Stjerneparet Sofia Vergara og Joe Manganiello har gått hver til sitt. Nå spekuleres det rundt hvorfor. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Mandag denne uken ble det kjent at Sofia Vergara (51) og ektemannen Joe Manganiello (46) skilles. Paret giftet seg i slutten av 2015, ett år etter at de møtte hverandre.

Bruddnyheten, som spredte seg som en sjokkbølge gjennom Hollywood, kom gjennom en felles uttalelse fra paret. De oppga derimot ingen grunn bak bruddet - noe som har satt i gang spekulasjonene.

Nå hevder kilder nær paret å vite årsaken.

Skylder på alkohol

Manganiello har vært avholdsmann i 21 år, etter å ha slitt med avhengighet som en ung og suksessrik skuespiller. I 2019 åpnet han seg for Mens Health.

- Å drikke var en måte for meg å håndtere meg selv på. Og jeg tror at skuespill var en måte for meg å ikke være meg på. Så jeg kunne gå på scenen og ikke være meg, gå av scenen, gå til en bar og ikke være meg. Så bli edru og gjøre alt på nytt, fortalte han til magasinet.

Samtidig som at Manganiello har stått ved valget om å være edru i over to tiår, har Vergara et annet forhold til alkohol. Hun er verken avholds eller alkoholiker.

- Selvfølgelig hadde det at Sofia ikke er edru en påvirkning på ekteskapet. Han ble advart om dette da de startet å date og igjen før de giftet seg. Han trodde ikke at han kunne forandre henne, men han tenkte heller ikke på hvordan det kunne påvirke ekteskapet deres, forteller en kilde til Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer