Ekteskapet sprakk etter 72 dager

Kim Kardashian hadde for noen måneder siden Hollywood-bryllup av det storslåtte slaget. Nå vil hun skilles.

DRØMMEBRYLLUP: For åtte uker siden giftet de seg med brask og barm i Montecito i California. Foto: All Over Press
DRØMMEBRYLLUP: For åtte uker siden giftet de seg med brask og barm i Montecito i California. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  For litt over åtte uker siden giftet TV-personlighet Kim Kardashian (30) seg med kjæresten Kris Humphries (26) i et overdådig hollywood-bryllup. Nå er bruddet et faktum.

I følge nettstedet TMZ.com, som var først ute med nyheten om at Michael Jackson var død, er det Kardashian som vil skilles.

En kilde har fortalt nettstedet at Kardashian begrunner skilsmissen med uforenlige forskjeller.

I forrige uke begynte ryktene å svirre da Humphries ble sett bærende på pappesker, og uten gifteringen, fra et hotell paret hadde bodd på over lengre tid.

De to giftet seg i California i august, etter å ha vært forlovet siden mai i år. Paret feiret begivenheten med 440 av «nærmeste» vennekrets og familie.

I følge TMZ har Kardashian vært «føre var», og signert ekteskapspakt med Humphries. 30-åringen har nå hyret inn kjendis-advokat Laura Wasser, som tidligere har tatt seg av skilsmissene til blant andre Britney Spears, Maria Shriver, Angelina Jolie og Ryan Reynolds, til å ta seg av den svært overraskende hollywood-skilsmissen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rihanna elsket dagene i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer