Ekteskapet over for tenåringsbruden og Doug (53)

... og Courtney Stoddens deltakelse i realityserien «Big Brother» skal være grunnen til bruddet.

DET SISTE BILDET: 23.september landet Courtney Stodden og ektemannen Doug på flyplassen i Los Angeles etter å ha vært i London i forbindelse med Big Brother-innspillingen. Dette er et av de siste bildene som eksisterer av ekteparet. Foto: Splash News/ All Over Press
DET SISTE BILDET: 23.september landet Courtney Stodden og ektemannen Doug på flyplassen i Los Angeles etter å ha vært i London i forbindelse med Big Brother-innspillingen. Dette er et av de siste bildene som eksisterer av ekteparet. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange sperret øynene opp da «The Green Mile»-skuespiller Doug Hutchinson som 51-åring giftet seg med den 35 år yngre blondinen Courtney Stodden.

Nå, litt over to år senere, er ekteskapet over, skriver DailyMail.

Grunnen til ekteskapsbruddet skal være 19-åringens deltakelse i den britiske versjonen av realityserien «Big Brother».

I serien skal Courtney nemlig ha flørtet med den jevnaldrende deltakeren Mario Falcone (25) - i tillegg til at hun skal ha uttrykket overfor flere deltakere at oppholdet i huset har gjort henne mer selvstendig.

Paret giftet seg i Las Vegas våren 2011 - med samtykke fra den unge jentas foreldre:

- Alle foreldre kan bare be om å få en slik mann til sin datter. Courtney var jomfru da hun giftet seg med Doug. Hun er en god, kristen jente, og han er den snilleste mannen jeg har møtt i mitt liv, fortalte moren Krista den gang.

Den barmfagre 19-åringen ble i slutten av september fotografert på byen med en ukjent ung herremann - og uten ektemannen til stede.

LES OGSÅ: Her gjør 18-åringen som Pamela

Se Courtney Stoddens ville flørt - og fuktige fyllakule - med ung kjekkas i videoen under!:

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer