- Ekteskapet mitt har blitt svertet

Ett år etter utroskandalen er kjærligheten sterkere enn noen gang for «Bones»-stjernen.

SAMMEN I STORMEN: Skuespilleren David Boreanaz og kona Jaime Bergman giftet seg i 2001, bare ni måneder etter at de først møttes.  Foto: All Over Press
SAMMEN I STORMEN: Skuespilleren David Boreanaz og kona Jaime Bergman giftet seg i 2001, bare ni måneder etter at de først møttes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Bones»-stjernen David Boreanaz (42) nektet å gi opp ekteskapet med kona Jaime Bergman (36) etter at han ble fersket med golferen Tiger Woods’ elskerinne i 2010. Nå hevder han at forholdet til kona er bedre enn noensinne.  

Skuespilleren ble selv tvunget til å bekrefte utroskapet etter at kvinnen, Rachel Uchitel (36), kontaktet kjendisadvokaten Gloria Allred og truet med å lekke historien til mediene.

- Ekteskapet mitt har blitt svertet, nå ønsker jeg bare å være åpen og ærlig. Hun spurte om penger og jeg følte at det var utpressing, forklarte tv-stjernen til People Magazine. 

Boreanaz, også kjent fra «Buffy - the vampire slayer», skal ha hatt affæren med Uchitel mens kona var gravid. Paret har barna Jaden (9) og Bella (2) sammen.

- Det er vanskelig å forklare hva som skjedde. Kanskje det var en demon som overtok kontrollen over meg, forklarer han til TV Week.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilgir utroskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer