DEN GANG DA: Jennifer Aniston og Brad Pitt i et lykkelig øyeblikk på deres bryllupsdag 29. juli 2000. Ekteskapet tok slutt etter fem år, og Jennifer forteller til Glamour at hun har vært nødt til å gå i terapi for å finne lykken igjen. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Jennifer Aniston og Brad Pitt i et lykkelig øyeblikk på deres bryllupsdag 29. juli 2000. Ekteskapet tok slutt etter fem år, og Jennifer forteller til Glamour at hun har vært nødt til å gå i terapi for å finne lykken igjen. Foto: All Over PressVis mer

- Ekteskapet med Brad resulterte i terapi

Jennifer Aniston avslører detaljer om det havarerte ekteskapet med skuespillerkjekkasen.

SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (44) giftet seg med skuespillerkollega Brad Pitt (49) i en romantisk i Malibu for nøyaktig 13 år siden.

Ekteskapet, som sto på manges liste over det mest perfekte i Hollywood, varte bare i snaut fem år.

I september-utgaven av det amerikanske magasinet Glamour avslører 44-åringen at det havarerte ekteskapet resulterte i terapi.

På spørsmål fra «We're the Millers»-kollega Jason Sudeikis (37), som står for intervjuet i magasinet, svarer nemlig Jennifer at det å gå i terapi var det beste rådet hun ga seg selv da hun var i 30-årene - og var kona til Brad Pitt.

-  Å gå i terapi, og å få renset bort all dritten - all giften og bråket - for å forstå hvem man er. Rett og slett å lære seg selv bedre å kjenne. Dersom man ikke er glad og tilfreds, kan man bli glad og tilfreds. Lykke er et valg man tar, sier hun og ser tilbake på den utfordrende perioden i livet sitt.

Nå, flere år etter skilsmissen, har Jennifer funnet lykken med en annen skuespiller - nemlig «Wanderlust»-stjernen Justin Theroux (41), og paret planlegger i disse dager å smies i hymens lenker.

Og, ifølge Celebuzz, har «Friends»-stjernen oppnådd alt hun kan ønske seg i forholdet med den tre år yngre skuespilleren:

- Jeg er veldig glad; jeg er ekstremt lykkelig og jeg er ekstremt glad.

«We're the Millers» har Norgespremiere 20. september.

LES OGSÅ: Her gjør Victoria Beckham to høyst uvanlige ting