SKILLES?: Det ryktes at Denzel Washingtons kone Pauletta har sett seg lei av ektemannens utenomekteskapelige affærer og at forholdet nå nærmer seg slutten.  Foto: Fame Flynet
SKILLES?: Det ryktes at Denzel Washingtons kone Pauletta har sett seg lei av ektemannens utenomekteskapelige affærer og at forholdet nå nærmer seg slutten. Foto: Fame FlynetVis mer

- Ekteskapet kan være i fare

Denzel Washington og kona skal ha feiret bryllupsdagen hver for seg etter utrorykter.

SEOGHØR.NO: Denzel Washington (58) er en av Hollywoods mest ettertraktede filmstjerner, og i motsetning til andre stjerner ser 58-åringen ut til å ha det perfekte familieliv.

I 1983 giftet han seg med kjæresten Pauletta og paret fikk fire barn sammen. Men nylig begynte den perfekte fasaden å slå sprekker etter en rekke utroskapsrykter.  

Ifølge bladet Star har kona Pauletta (62) vært fullt klar over ektemannens sidesprang, men det som fikk begeret til å renne over var da firebarnsfaren ble fotografert med en ung, vakker blondine. 

- Da hun konfronterte ham benektet han at han hadde gjort noe galt, sier en kilde til Star ifølge Aftonbladet.  

I 2003 gikk det rykter om at Washington hadde en affære med sin medspiller Sanaa Latham (41), noe hun senere benektet. Fire år senere skal skuespilleren ha kost seg med en nattklubbvertinne i Las Vegas. 

- Pauletta har levd med i disse historiene i en årrekke. Men Denzel har alltid snakket seg ut av det, sier en bekjent av Pauletta. 

Nå skal derimot ekteskapet være i fare, og paret feiret sin 30 års bryllupsdag på hver sin kant. Pauletta var i deres leilighet i New York mens Denzel tilbrakte dagen i villaen i Beverly Hills. 

- Hun har alltid lurt på hvor mange ganger han har vært utro. Nå har hun fått nok. Hun dro til New York for å vurdere om hun vil sette punktum for godt. 

Paret har selv sett seg nødt til å avkrefte utroskapsryktene. 

- De skal ikke skille seg, og er ikke separert, hevder en representant for Washington til nettstedet Gossipcop. 

LES OGSÅ: Feilene kjendisene ikke vil du skal vite om