BEVEGER SEG I FORSKJELLIGE RETNINGER: Ifølge Now Magazine beveger livene til David og Victoria Beckham seg i forskjellige retninger, og dette skaper naturligvis konflikter. Foto: Stella Pictures
BEVEGER SEG I FORSKJELLIGE RETNINGER: Ifølge Now Magazine beveger livene til David og Victoria Beckham seg i forskjellige retninger, og dette skaper naturligvis konflikter. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ekteskapet i krise

Fotballspilleren ønsker en mer formfull og ikke minst gravid kone...

SEHER.NO: Victoria (35) og David Beckham (34) skal ha tordnet mot hverandre da de vandret langs stranden i Caicos, Tyrkia forrige uke.

Paret, som nå har vært gift i ti år, har vært under et ekstremt stor press den siste tiden, og parets ønske om ett nytt barn gjør ikke saken lettere. I tillegg har Victoria lagt på seg fire kilo, og føler seg nå fet og ulykkelig. 

- Dette er en avgjørende tid for Beckhamparet. De siste månedene har David tilbrakt svært liten tid med familien sin. De vil gjerne få et barn til, i håp om å få en liten datter. Men virkeligheten er at deres karrierer tvinger dem til å tilbringe måneder - om ikke år, borte fra hverandre. Samtidig har Victorias misnøye rundt sin egen kropp dukket opp igjen på grunn av alt presset de har vært igjennom den seneste tiden, sier en kilde nært paret til Now Magazine.

Om de skal kunne få jenta de så gjerne vil ha, må Victoria kutte ut den fettfrie dietten.

Vennene til Victoria avslører også ovenfor magasinet at hun nå har insistert på at ektemannen må gjøre en innsats for at de skal kunne tilbringe kvalitetstid sammen som et par, men David er mest oppsatt på å unngå reising ettersom han er i rekovalisens etter han operasjon i akillesen.

Da Victoria likevel greide å få ektemannen med seg til Tyrkia, startet de å krangle med en gang de satte sine føtter innenfor den store luksusvillaen. David skal ha vært rasende over at Victoria poserte på bilder sammen med fans som bodde i nærheten av villaen.

- David elsker vanligvis oppmerksomhet, spesielt nå, ettersom operasjonen har gjort at han ikke kan  og dermed får mindre oppmerksomhet. Men han ble sint fordi det ble en distraksjon fra det reiste bort for å snakke om. De har mange viktige ting å snakke om nå, som for eksempel hva de vil gjøre med livene sine videre. Hvis de ikke får snakket ut om det kommer det alltid til å være en koflikt mellom dem, fordi livene deres kommer til å bevege ser i to forskjellige retninger, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hun har satt opp en timeplan for sex