Chris Noth:

- Ekteskapet henger i tynn tråd

Chris Noth skal ha fått flere utfordringer den siste tiden.

SLITER: Tara Wilson og stjerneektemannen Chris Noth skal ha problemer i ekteskapet. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
SLITER: Tara Wilson og stjerneektemannen Chris Noth skal ha problemer i ekteskapet. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den siste uken har «Sex og singelliv»-stjerne Chris Noth (67) fått svært mye oppmerksomhet. Det skal riktignok nevnes at det ikke er på grunn av den nye sesongen av serien, men voldtektsanklager som er kommet mot ham.

Tre kvinner skal ha følt seg trigget av «Sex og singelliv»-oppfølgeren, «And Just Like That», og har fortalt at de ble utsatt for seksuelle overgrep av skuespilleren.

Noth selv har tidligere uttalt seg om anklagene, noe «Sex og singelliv»-kollegaene hans også har gjort. Og nå kan det se ut til at de alvorlige anklagene også påvirker kjærlighetslivet hans.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

Opprørt

Kilder nær stjernen og hans kone Tara Wilson (39) hevder nemlig overfor Page Six at sistnevnte har unngått å bruke gifteringen de siste dagene. Paret skal også tilbringe tid fra hverandre. Mens skuespilleren etter alt å dømme befinner seg i New York, skal kona være i Los Angeles.

- Tara er opprørt og ting henger i en tynn tråd. Hun ønsker bare å beskytte barna, det er hennes største prioritet, sier kilden til nettstedet.

DEN GANG DA: Chris og kona giftet seg i 2012. Her sammen to år tidligere. Foto: Henry Lamb/Photowire/BEI/REX/NTB
DEN GANG DA: Chris og kona giftet seg i 2012. Her sammen to år tidligere. Foto: Henry Lamb/Photowire/BEI/REX/NTB Vis mer

Noth og kona har barna Orion (13) og Keats (1,5) sammen.

Slo tilbake

39-åringen skal ha blitt fotografert offentlig uten både giftering og forlovelsesring. Skuespillerens talsperson ønsket ikke å kommentere saken overfor Page Six, men forrige uke gikk Noth ut og hevdet at anklagene ikke stemmer.

- Historiene er fullstendig oppspinn, og de påståtte hendelsene som er detaljert beskrevet virker bare som dårlig fiksjon, uttalte en representant for Noth til People fredag, og la til:

- Som Chris sa i går, han har aldri, og ville aldri gått over den streken.

LES OGSÅ: Nekter å bruke farens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer