Natalie Portman:

Ekteskapet henger i en tynn tråd

Ryktebørsen har eksplodert etter at skuespilleren ble sett uten gifteringen sin.

OVER?: Det ryktes om at Hollywood-paret skal ha gått fra hverandre. Foto: Invision/AP
OVER?: Det ryktes om at Hollywood-paret skal ha gått fra hverandre. Foto: Invision/AP Vis mer
Publisert

Den siste måneden har det florert flere rykter om at forholdet mellom Natalie Portman (41) og hennes franske ektemann, Benjamin Millepied (45), henger i en tynn tråd.

Årsaken skal angivelig være utroskap fra Millepied sin side, skriver blant annet People og Page Six.

Portman traff Millepied, som er danser og koreograf, under innspillingen av «Black Swan» i 2009. Paret giftet seg tre år senere, og sammen har de barna Aleph (12) og Amelia (6).

Nylig deltok Portman på Angel City Equity Summit for å støtte fotballaget hun var med å grunnlegge. Da poserte hun villig til de oppmøtte fotografene, og flere har nå bitt seg merke i at hun ikke var iført gifteringen sin.

Ektemannen var heller ikke til stede under arrangementet.

Spekulasjoner om at ekteparet skal ha gått fra hverandre etter elleve år sammen, kommer i kjølvannet av en rekke rykter om at Millepied skal ha hatt en affære med flere kvinner – deriblant den 20 år yngre miljøaktivisten Camille Ètienne (25), skriver det franske magasinet Voici.

Selv om verken Portman eller Millepied har kommentert bruddryktene, kan fraværet av gifteringen være et tegn på at «Marvel»-skuespilleren har endt sitt langvarige ekteskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer