Kendra Wilkinson:

- Ekteskapet henger i en tynn tråd

TV-stjernens familieidyll ser ut til å gå mot slutten.

TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE: Ifølge flere kilder skal både Kendra Wilkinson og ektemannen Hank ha fjernet gifteringen. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE: Ifølge flere kilder skal både Kendra Wilkinson og ektemannen Hank ha fjernet gifteringen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): TV-stjernen Kendra Wilkinson (32) ble kjent gjennom realityserien «The Girls Next Door» hvor hun fra 2004 til 2008 bodde på Playboy Mansion og var en av Hugh Hefners tre kjærester.

Det livet er imidlertid for lengst et tilbakelagt kapittel.

I dag er hun nemlig gift med den tidligere amerikanske fotballstjernen Hank Baskett (35), og sammen har de sønnen Hank IV (8) og datteren Alijah (3).

Nå melder flere utenlandske nettsteder, deriblant People, at ekteskapet henger i en tynn tråd, etter nesten ni år sammen.

- De har hatt en utrolig vanskelig periode, spesielt over de siste seks månedene, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIELIV: Kendra og Hank har sønnen Hank IV og datteren Alijah sammen. Foto: NTB scanpix
FAMILIELIV: Kendra og Hank har sønnen Hank IV og datteren Alijah sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Både Kendra og Hank har for øvrig blitt avbildet uten gifteringen den seneste tiden.

​- Hun har alltid vært en som har ønsket å være fullt engasjert, gift for alltid, og var definitivt en «jeg skal aldri gjennom en skilsmisse»-type jente, men hun har mistet troen på ekteskapet. Hun har innsett at det er ingen vei tilbake, sier kilden videre.

Ekteparet har ikke kommentert de seneste ryktene.

Skylte gifteringen ned i do

Paret giftet seg i 2009, og ekteskapet har ikke vært en dans på roser.

Da Kendra var åtte måneder på vei med datteren Alijah, skal ektemannen ha vært utro med en transseksuell.

Nettstedet RadarOnline skrev den gang at Wilkinson reagerte med å skylle gifteringen ned i toalettet da hun fant ut om det hele.

- Hun flippet ut. Hun slo i veggene, kastet bryllupsbildene i svømmebassenget og kastet gifteringen ned i do. Hun var ekstremt sint, sa en kilde.

Wilkinson fant ut om utroskapen da hun oppdaget et mistenkelig trekk fra Basketts kredittkort.

- Kendra er knust. Livet hennes har falt fra hverandre, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

My sweet boy.

A post shared by Kendra Wilkinson Baskett (@kendra_wilkinson_baskett) on

Var utro mot Hugh Hefner

I hele fem år bodde Kendra Wilkinson sammen med Holly Madison og Bridget Marquardt på Playboy Mansion, og mye av oppholdet ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

På skjermen fremsto det som om jentene levde et svært glamorøst liv i idylliske omgivelser i Beverly Hills i Los Angeles, men i etterkant har de lettet på sløret og fortalt om både selvmordsforsøk og manipulasjon.

- Jeg bodde i Playboy Mansion i fem år. Jeg var der ikke av romantiske grunner eller fordi jeg ønsket å gifte meg slik som Holly. Jeg hadde det fantastisk. Det var slike ting jeg levde for i den alderen. Jeg hadde det gøy, sa Kendra på Khloe Kardashians show «Kocktails With Khloe», ifølge Etonline.com.

Saken fortsetter under videoen:

Kendra har tidligere sagt at alle tre jentene hadde sex med Playboy-kongen Hugh Hefner, som gikk bort i september i fjor, og at hun selv måtte ruse seg før hun gikk til sengs med ham.

Overfor Khloé Kardashian røpet hun at hun ikke var trofast med sin 59 år eldre eks.

- Hør her, jeg ønsket ikke å gifte meg med ham. Jeg datet på utsiden av forholdet vårt, men jeg hadde nok respekt til å ikke gå offentlig med noen av forholdene.

Wilkinson tok heller aldri med seg noen av mennene hjem.

- Jeg sverger på begge barna mine at jeg aldri hadde sex med noen på Playboy Mansion mens jeg var sammen med Hef. Så mye respekt har jeg. Jeg traff dem på ulike hotell nede i gata, sa hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Saksøkt på grunn av datterens fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer