Kim Kardashian:

- Ekteskapet henger i en tynn tråd

Kanye West skal ha flyttet fra Kim Kardashian West og barna.

VANSKELIGE TIDER: Ifølge flere kilder skal ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West synge på siste vers. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIGE TIDER: Ifølge flere kilder skal ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West synge på siste vers. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ved flere anledninger har det blitt spekulert i hvorvidt stjerneparet Kim Kardashian West (37) og Kanye West (41) har vært på nippet til å gå fra hverandre.

Senest i helgen skal det ha vært store diskusjoner innad i familien, etter Kanyes mye omtalte møte med den amerikanske presidenten, Donald Trump (72).

Flyttet fra familien

Under møtet med presidenten forrige uke kom det blant annet frem at Kanye har sluttet å ta medisiner for sin bipolare lidelse, som han hevdet han har blitt diagnostisert med på feilaktige grunnlag.

Både venner og familie har den siste tiden forsøkt å få rapperen tilbake på medisinene, noe som kan se ut til å skape splid i familien.

Og nok en gang ser det nå ut til at ekteskapet henger i en syltynn tråd. Ifølge flere kilder nær paret skal Kanye ha flyttet til sin hjemby Chicago etter å ha sett seg lei på Kardashian-familiens mange urimelige krav.

«IDIOT»: Artist Kanye West får høre det etter dette møtet mellom ham og president Donald Trump i Det ovale kontor - for flere grunner. Video: CNN / Ingrid Cogorno Vis mer

Ifølge Radar Online skal skilsmissen være svært nærliggende og rapperen skal trives godt uten de kontrollerende familiemedlemmene. Videre skriver nettstedet at alle venter på at ekteparet skal annonsere bruddet.

Redd for ektemannen

Kim på sin side har tidligere fortalt om problemene mellom henne og ektemannen, og hvordan det skal ha vært en knute på tråden mellom dem etter at de fikk sine tre barn, North (5), Saint (2) og Chicago (9 mnd).

- Jeg tror mange føler seg glemt når man får barn og all oppmerksomheten gis til dem, har Kim blant annet uttalt i «Keeping Up With The Kardashians», ifølge nettstedet.

37-åringen skal også frykte for nok et sammenbrudd fra ektemannen og er redd for sin egen sikkerhet.

FLYTTER FRA FAMILIEN: Kim og Kanye har sønnen Saint og døtrene Chicago og North sammen. Sistnevnte er ikke med på bildet. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER FRA FAMILIEN: Kim og Kanye har sønnen Saint og døtrene Chicago og North sammen. Sistnevnte er ikke med på bildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke frisk

Forrige uke høstet Kanye mye kritikk for møtet med den amerikanske presidenten - spesielt for måten han «heier» på presidenten på.

Ifølge People skal også kona Kim blitt svært bekymret for ektemannen.

En kilde til nettstedet hevdet at situasjonen skal ha vært svært stressende for henne.

- Hun vet at han ikke er frisk om dagen, men det er umulig å nå gjennom til ham, skal kilden ha uttalt.

Ifølge kilden skal også resten av Kardashian-klanen også være svært bekymret for situasjonen.

- Kims familie mener han trenger hjelp, men det mener ikke Kanye, så det kommer ikke til å skje, uttalte kilden.

Ifølge People mente Kanyes venner og familie at han ikke er frisk om dagen, og at det han gjør og sier ikke gir mening lenger.

- Ingen av hans nærmeste kan si til Kanye at det han sier er galskap, fordi hans eneste svar er at presidenten ikke synes det, har en kilde fortalt til nettstedet.

USAS FREMTIDIGE PRESIDENT?: Rapperen Kanye West stjal showet under årets MTV Video Music Awards da han annonserte at han vil stille som presidentkandidat i USA i 2020. Video: Reuters Vis mer

Hyllet presidenten

Dette var heller ikke første gang Kim har reagert på ektemannens hyllest til den amerikanske presidenten.

I april skapte nemlig Kanye store overskrifter da han i løpet av ni timer rakk å publisere hele 80 Twitter-meldinger, hvorav noen av dem omhandlet Donald Trump.

- Man trenger ikke å være enig med Trump, men motstanderne hans kan ikke få meg til å ikke like ham. Vi begge har drageenergi. Han er min bror. Jeg elsker alle. Jeg er ikke enig i alt andre personer gjør. Det er det som gjør oss til enkeltpersoner, og vi har rett til uavhengige tanker, skrev han blant annet.

Kanyes flere hyllester til presidenten skal Kim tilsynelatende ha sett seg svært provosert av.

Noen minutter etter kom det nemlig en ny Twitter-melding fra rapperen der han hevdet at kona hadde ringt ham for å sette en stopper for det hele.

- Kona mi ringte meg nettopp, og ville at jeg skulle understreke at jeg ikke er enig i alt Trump foretar seg. Jeg er ikke 100 prosent enig med noen andre enn meg selv, skriver West.

LES OGSÅ: Valget vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer