Kim Kardashian:

- Ekteskapet henger i en tynn tråd

Kanye West skal ha flyttet fra Kim Kardashian West og barna.

VANSKELIGE TIDER: Ifølge flere kilder skal ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West synge på siste vers. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIGE TIDER: Ifølge flere kilder skal ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West synge på siste vers. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ved flere anledninger har det blitt spekulert i hvorvidt stjerneparet Kim Kardashian West (37) og Kanye West (41) har vært på nippet til å gå fra hverandre.

Senest i helgen skal det ha vært store diskusjoner innad i familien, etter Kanyes mye omtalte møte med den amerikanske presidenten, Donald Trump (72).

Flyttet fra familien

Under møtet med presidenten forrige uke kom det blant annet frem at Kanye har sluttet å ta medisiner for sin bipolare lidelse, som han hevdet han har blitt diagnostisert med på feilaktige grunnlag.

Både venner og familie har den siste tiden forsøkt å få rapperen tilbake på medisinene, noe som kan se ut til å skape splid i familien.

Og nok en gang ser det nå ut til at ekteskapet henger i en syltynn tråd. Ifølge flere kilder nær paret skal Kanye ha flyttet til sin hjemby Chicago etter å ha sett seg lei på Kardashian-familiens mange urimelige krav.

Ifølge Radar Online skal skilsmissen være svært nærliggende og rapperen skal trives godt uten de kontrollerende familiemedlemmene. Videre skriver nettstedet at alle venter på at ekteparet skal annonsere bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer