Tori Spelling og Dean McDermott:

Ekteskapet henger i en tynn tråd - igjen

Problemene vil ingen ende ta for skandaleparet.

TRØBBEL I PARADIS: Ekteskapet til Tori Spelling og Dean McDermott skal ha sett bedre dager. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS: Ekteskapet til Tori Spelling og Dean McDermott skal ha sett bedre dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (44) og ektemannen Dean McDermott (51) har den siste tiden fått enorm oppmerksomhet, ettersom dramaet rundt dem tilsynelatende ikke har noen ende.

Tidligere denne måneden ble blant annet politiet tilkalt til familiens hjem i Los Angeles, etter at Tori angivelig skal ha hatt et nervøst sammenbrudd.

Paret ble senere ført ut av restauranten Black Dear Diner i Tarzana, California, av flere politibetjenter og har blitt observert utenfor et legekontor hvor tre politibetjenter ankom stedet.

- Gjør ikke nok

Allerede her var det problemer mellom ekteparet og TMZ skulle ha fått bekreftet at det var Dean som selv ringte politiet, etter at kona skulle ha dratt hjemmefra med minst ett av deres fem barn.

Nå ser det ut til at ekteskapet mellom skandaleparet henger i en tynn tråd - igjen, ettersom problemene kommer på løpende bånd for den store familien.

STORFAMILIEN: Tori og Dean tok med sine fem barn ut i helgen. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIEN: Tori og Dean tok med sine fem barn ut i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tori og Deans ekteskap er i krise til tross for at de forrige uke prøvde å løse problemene sammen, forteller en kilde nær paret til Entertainment Tonight.

- De har gjort et forsøk på å benytte seg av de rådene de har fått av parterapeuten sin på å skape et sunt miljø for barna, men det fungerer ikke. Et av Toris største problemer med Dean er at han ikke hjelper til med barna så mye som hun mener han burde. Han pleide å gjøre det, men han har trukket seg unna og bruker mer tid på seg selv, fortsetter kilden.

Videre forklarer kilden til nettstedet at Dean skal prøve å møte kona på halvveien, men at hun ikke synes det han gjør er tilstrekkelig.

- Dean prøver å være rolig og håndtere situasjonen. Han vil ikke heve stemmen eller si noe som hun (Tori journ.anm.) kan misforstå og bruke mot ham til politiet.

Tori skal, ifølge kilden, bli helt fra seg når ektemannen ikke er sammen med henne, og angsten til 44-åringen skal «gå i taket» når han er borte.

- Det virker som hun frykter at han vil være utro igjen, sier kilden.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Ringte politiet selv

Det var i starten av mars at nødetaten mottok et anrop fra Tori og Deans hjem i Los Angeles. Kilder fortalte at Tori virket aggressiv, og at det ut ifra oppførselen hennes, virket som hun hadde et nervøst sammenbrudd.

​Ifølge TMZ skal skuespilleren ha oppført seg så truende at noen i huset valgte å ringe politiet.

Kilder uttalte senere at Tori selv skal ha ringt politiet fordi hun trodde at det var innbrudd i hjemmet hennes. Det skal imidlertid bare ha vært ektemannen Dean som kom hjem.

Det er ikke en hemmelighet at ektemannen Dean har slitt med rus- og alkoholproblemer, og i sommer skal han igjen ha falt tilbake i gamle spor.

- De siste månedene har vært veldig tøffe for dem. Tori hadde ikke råd til at han skulle falle tilbake i gamle spor. Dean var enig, og han skal gå på møter igjen. Han har nær kontakt med sine venner i Anonyme Alkoholikere, forklarte en kilde og la til:

- Dean fokuserer på å bli frisk igjen, men han gikk igjennom en periode der han ikke prioriterte å holde seg frisk, og det gikk definitivt ut over ekteskapet.

UT PÅ TUR: Tori og Dean med barna, Beau, Hattie, Finn, Stella og Liam i november. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Tori og Dean med barna, Beau, Hattie, Finn, Stella og Liam i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskap

Ifølge nettstedet Radar Online skylder ekteparet i tillegg de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner. ​

Kilden hevder Toris venner frykter at hennes gjeldsproblemer kan føre til at hun blir dømt til å sone i fengsel.

- Tori har allerede brukt penger på å innrede det nye barnerommet. Men hvis hun ikke er forsiktig, risikerer hun å måtte bo i en sparsomt møblert fengselscelle, har kilden uttalt.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et intervju med People i april i fjor kom det frem at det turbulente forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen til Beau tidligere samme år.

LES OGSÅ: TV-stjernen snakker ut om kokain-dramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer