Niklas Baarli:

- Ekteskapet har godt av det

Det var ektemannen som oppfordret Niklas Baarli til å utredes.

PROGRAMLEDER: Niklas Baarli leder «Farmen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PROGRAMLEDER: Niklas Baarli leder «Farmen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er to år siden «Farmen»-programleder Niklas Baarli (34) og psykolog og TV-profil Benjamin Silseth (32) ga hverandre sitt ja, etter å ha vært et par i over et tiår.

Når førstnevnte nå letter på sløret om detaljer fra ekteskapet i TV 2-podkasten «Realitysjekk» forteller han samtidig at han er til utredning for ADHD.

TV 2 omtalte saken først.

BRYTER SAMMEN: Det blir rett og slett for mye for Marna Haugen under en episode av «Bloggerne» denne uka. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Det var nettopp ektemannen som rådet han til å ta det steget, forteller Baarli.

- Ektemannen fikk meg til utredning. Og familie og kolleger. Så alle rundt meg sa: «Du skulle ikke kanskje tatt en liten sjekk, og sett om du har ADHD?», sier han i podkasten.

Niklas Baari har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Videre forteller 34-åringen at han i flere år har fått høre at han kan ha diagnosen, men det var først da hans kollegaer i radioshowet «Frokostshowet» på P5 også nevnte det at han valgte å ta ektemannens råd i betraktning.

Caroline Nitter, Kevin Lauren og Arman Surizehi snakker om tiden inne på «71 grader nord». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Da kan jeg jo bli medisinert. Kanskje klarer jeg å ha en sammenhengende tanke over flere minutter? Det hadde vært spennende, sier han om å kanskje få diagnosen i voksen alder.

- Ja, også tror jeg at ekteskapet har veldig godt av det. Jeg tror det er han som lider mest av min mulige ADHD-diagnose.

LES OGSÅ: - Tenkte at det var oss

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer