- Ekteskapet handlet kun om narkotika

For første gang snakker sangstjernen ut om alle skandalene...

TOK KOKAIN: I et intervju med News of the World forteller Kerry Katona at hele ekteskapet mellom henne og Mark Croft var basert på kokain. Foto: All Over Press
TOK KOKAIN: I et intervju med News of the World forteller Kerry Katona at hele ekteskapet mellom henne og Mark Croft var basert på kokain. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skandalene har kommet på løpende bånd for den tidligere «Atomic Kitten»-sangeren Kerry Katona (29). Etter at hun høsten 2008 viste seg frem tydelig ruset på direktesendt TV, gikk det bare nedover.

Mye av det fikk den kommende eksmannen skylden for. Mark Croft (39) skal ha dratt Kerry ned i søla på flere områder. Nå ser Kerry friskere ut enn på lenge, og takker seg selv for at hun endelig klarte å forlate Mark for det.

- Jeg hatet livet mitt. Jeg lå i senga i tre dager og tok kokain med Mark. Vi gjorde det i suiten vår og hadde låst døren. Barna visste at om baderomsdøren var låst, kunne de ikke komme in. De var nede med en barnepasser og hun visste at hun ikke skulle slippe dem opp, forteller Kerry til News of the World.

Det er første gang Kerry snakker ut om absolutt alt. Hun sier selv at hun ikke gjør det for å få medfølelse eller aksept, hun vil rett og slett bare få alt sammen ut. Og hun angrer fælt på det hun har gjort.

- Jeg var ikke den mammaen jeg ønsker å være. Jeg visste at det var feil å bruke narkotika. Jeg hørte Molly utenfor soverommet, hun skrek at mamma hadde en bipolar dag. Jeg så på Mark og fortalte ham at det vi gjorde var feil. Jeg tok så mye kokain at jeg fikk anfall. Men da jeg kom til hektene igjen, tok jeg en ny linje, prøvde å sjokkere ham til å vise at han brydde seg. Men Mark sa aldri noen ting.

- Forholdet vårt handler bare om kokain. Det var ikke glamorøst. Vi gikk aldri ut. Stort sett hadde vi kun et tre-dagers kjør med kokain uten å spise. Jeg spilte bingo på nettet og søkte opp dritthistorier om meg selv for å få meg til å føle meg verre. Mark spilte Xbox, og vi gikk inn og ut av badet for å ta nye linjer.

News of the world fikk i fjor sommer tak i eksklusive bilder av Kerry som sniffet kokain i sitt eget bad, mens barna var hjemme. Det var mye av grunnen til at Kerry begynte å tenke igjen. At hun måtte ut av forholdet.

- Jeg måtte slutte. Jeg måtte komme meg vekk. Og ingen kunne hjelpe meg utenom meg selv. Hvis jeg fortsatte med det jeg gjorde, hadde jeg omkommet, forteller hun til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hater henne!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer