- Ekteskapet hadde ikke lenger noe for seg

Kjetil Rekdals suksess kostet ham ekteskapet.

BIOGRAFI: Kjetil Rekdal er aktuell med selvbiografien «Mitt liv som I». Her fra Aschehougs høstlansering tidligere i år. Foto: Stella Pictures
BIOGRAFI: Kjetil Rekdal er aktuell med selvbiografien «Mitt liv som I». Her fra Aschehougs høstlansering tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2005 gjorde den tidligere proffspilleren Kjetil Rekdal (43) stor trener-suksess, da han sammen med Oslo-laget Vålerenga, hanket inn seriegullet.

Men på hjemmebane var tingenes tilstand en litt annen.

Den profilerte fotballegenden klarte nemlig ikke kombinere familieliv og trenerjobben, skriver Dagbladet at han avslører i selvboigrafien «Mitt liv som I»:

«Som trener i Vålerenga er man på jobb hele tida. Interessen rundt klubben er så stor at det alltid er noe å henge fingrene i. Det var aldri fred å få, og familien ble nedprioritert. Utover i 2005 ble det så ille at vi kom fram til at ekteskapet ikke lenger hadde noe for seg».

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER
 
Reidun Stenødegård og Kjetil Rekdal gikk hvert til sitt etter 14 år som mann og kone.

Noen år senere fant Rekdal på nytt lykken, da han giftet seg med Vålerenga-spiller Ane Guro Skaare. I dag har paret to barn sammen, i tillegg til sønnen og datteren Rekdal har fra sitt første ekteskap.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjetil Rekdal har ikke hatt behov for trøst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer