Miranda Lambert:

- Ekteskapet er i trøbbel

Miranda Lambert og Brendan McLoughlin sliter angivelig med avstandsforholdet.

TRØBBEL: Ekteskapet mellom Miranda Lambert og Brendan McLoughlin skal henge i en tynn tråd. Foto: Skjermdump / Twitter
TRØBBEL: Ekteskapet mellom Miranda Lambert og Brendan McLoughlin skal henge i en tynn tråd. Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

I begynnelsen av februar overrasket countrystjernen Miranda Lambert (35) stort, da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

- I anledning valentinsdagen vil jeg gjerne dele noen nyheter med dere. Jeg har møtt mitt livs store kjærlighet. Og vi har giftet oss! Hjertet mitt er fullt. Takk for at du elsker meg, Brendan, skrev Lambert i et åpenhjertig innlegg på Twitter, og la med bilder fra bryllupsdagen.

Fire år etter skilsmissen med Blake Shelton (42), som i dag er sammen med Gwen Stefani (49), smilte altså lykken igjen for sangeren. Hennes utvalgte er politimannen Brendan McLoughlin (27), som kommer fra Staten Island og jobber i New York.

Nå er imidlertid ekteskapet i trøbbel, skal vi tro Radar Online.

Skandaløs fortid

Like etter at Lambert avslørte at hun hadde giftet seg med politimannen, etter bare å ha kjent ham i tre måneder, begynte flere medier å grave i fortiden hans.

Da kom det blant annet frem at 27-åringen hadde blitt far tre dager etter at han møtte Lambert for første gang i november. McLoughlin hadde delt et bilde av den nyfødte sønnen på Instagram 5. november, men innlegget er siden blitt slettet.

Saken fortsetter nedenfor.

RØD LØPER: Ekteparet debuterte sammen på den røde løperen under American Country Music Awards i april. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Ekteparet debuterte sammen på den røde løperen under American Country Music Awards i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Få dager etter babyavsløringen kom enda flere detaljer rundt Lamberts nye ektemann til overflaten.

Ifølge Us Weekly skal McLoughlin ha planlagt å gifte seg med en kvinne ved navn Jackie Bruno, men i stedet endte han altså opp med å sette barn på en annen kvinne, Kaihla Rettinger.

- Totalt ulike liv

Det skal imidlertid ikke være McLoughlins noe skandaløse fortid som er årsaken til at ekteskapet nå angivelig henger i en tynn tråd.

Ifølge Radar Online er de to for ulike, og de har ikke vært flinke nok til å tilbringe tid sammen.

- De lever totalt ulike liv, nesten 1000 kilometer fra hverandre. Hun er i Nashville, og han er i New York, forteller en kilde til nettstedet.

Disse påstandene kommer kort tid etter at paret i mai ble avbildet utenfor sin felles leilighet på Manhattan i New York. Den gang skal ekteparet ha unngått å snakke til hverandre i over 20 minutter, og mens McLoughlin kikket på mobilen, skal countrystjernen ha sett ut til å være på gråten, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNE: Miranda Lambert er et stort navn innen musikksjangeren country. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Miranda Lambert er et stort navn innen musikksjangeren country. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil stifte familie

Radar Online skriver også at en annen av årsakene til trøbbelet i forholdet, er at de giftet seg for fort.

En kilde nær Lambert skal tidligere ha sagt at hun kun gikk til alters fordi hun ville gifte seg før Blake Shelton og Gwen Stefani. I tillegg har Lambert lyst til å stifte familie, noe som blir vanskelig når de lever så langt fra hverandre.

- Hun vil ha en baby før det er for sent. Men Brendan kan såvidt se henne et par ganger i måneden, har en kilde fortalt til Radar Online.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg som et fjell ved siden av dem