Ekteskapet er «helt ødelagt»

Wrestling-stjernen John Cena skiller seg etter tre års ekteskap.

BLIR SKILT: John Cena er kjent fra World Wrestling Entertainment og var gift i tre år. Foto: All Over Press
BLIR SKILT: John Cena er kjent fra World Wrestling Entertainment og var gift i tre år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: John Cena (35) giftet seg med Elizabeth Huberdeau i 2009, men hevder nå at ekteskapet er «helt ødelagt» i skillsmissedokumentene. John Felix Anthony Cena, som er hans egentlige navn, har spilt i bryting- og underholdningsserien «World Wrestling Entertainment» siden 2002, som går på norske TV 2.

- Selv om det er trist at John Cena bestemte seg for å skilles fra sin skoleforelskelse Liz, spesielt når de har kommet så langt i livet og karrieren sammen, har hun ikke noe annet valg enn å benytte alle sine rettigheter, sier Huberdeaus advokat Raymond Rafool til nettstedet TMZ.

Advokaten Rafool, som også jobbet med skillsmissesaken til Hulk Hogan, referer til ekteskapskontrakten, som sikrer kona rettigheter til en del av formuen og eiendom paret har delt mellom seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Realitystjernens svindyre skillsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer