- Ekteskapet ble destruktivt

Nå avslører «Salander»-stjernen Noomi Rapaces eks-mann grunnen til skilsmissen.

SKILTE SEG: Ifølge «Salander»-stjernen Noomi Rapaces eks-mann Ola, var det hverdagsproblemene som førte til at paret bestemte seg for å skilles i september. Foto: Stella Pictures
SKILTE SEG: Ifølge «Salander»-stjernen Noomi Rapaces eks-mann Ola, var det hverdagsproblemene som førte til at paret bestemte seg for å skilles i september. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Det svenske skuespillerekteparet Ola og Noomi Rapace (31) har vært tause om bruddet etter at de to i september bestemte seg for å skilles.

Under innspillingen av «Skavlan» torsdag avslørte Ola (38) at det var hverdagsrutinene som førte til at det ble slutt mellom ham og kona, som har gjort stor suksess på film rollefiguren Lisbeth Salander.

- Ekteskap, hvor man skal bo, planlagte hentinger og leveringer. Man har gløden på jobb, og så blir man et slags aksjeselskap sammen.


- Det er ganske destruktivt i lengden, sier han i programmet ifølge Aftonbladet.

Ola og Noomi deler på ansvaret for deres felles sønn, som bor to uker hos Ola i Stockholm og to uker hos sin mor i London.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Salander»-stjernen hardt skadet