LYKKEN BRAST: Matthew Settle og kona Naama Nativ ble i mars foreldre til en liten jente, men nå planlegger paret skilsmisse. Foto: Stella Pictures
LYKKEN BRAST: Matthew Settle og kona Naama Nativ ble i mars foreldre til en liten jente, men nå planlegger paret skilsmisse. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ekteskap var vanskelig

Kilder hevder "Gossip Girl"-stjernen skal skilles fra kona.

SEHER.NO: I den populære TV-serien "Gossip Girl" spiller Matthew Settle (40) faren til karakterene Dan Humphrey (Penn Badgley) og Jenny Humphrey (Taylor Momsen).

For under ett år siden ble skuespilleren og kona Naama Nativ foreldre for første gang, men nå er ekteskapet over, skriver Us Magazine.


- En skilsmisse er overhengende, sier en kilde nær skuespilleren.

Ifølge Us Magazine skal 40-åringen ha blitt observert uten giftering under moteuka i New York nylig, og lørdag ble han observert sammen med en ukjent kvinne i forbindelse med en fest. Som om det ikke var nok, skal Settle i tillegg ha holdt hender med en annen kvinne enn kona under et restaurantbesøk i høst.

Ifølge en kilde nær Settle, har han nå bestemt seg for å ha fokus på datteren Aven Angelica, som ble født i mars.

- Ekteskap var vanskelig for ham. Nå prioriterer han datteren, sier kilden.

Da Settle ble far, la han ikke skjul på at han hadde gledet seg til ikke lenger å bare være pappa på TV.

- Før du får barn dreier alt seg om deg. Men det å få et barn med min kone, gjør at jeg nå vil bli en bedre mann, sa han til People i november.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skiller seg etter 11 år