VIL IKKE GIFTE SEG: Danni Minogue venter sitt første barn, men stjernen har ingen planer om å gå ned kirkehulvet med det første. Foto: All Over Press
VIL IKKE GIFTE SEG: Danni Minogue venter sitt første barn, men stjernen har ingen planer om å gå ned kirkehulvet med det første. Foto: All Over PressVis mer

- Ekteskap skremmer meg

Dannii Minogue planlegger ikke å gifte seg med det første...

SEHER.NO: Danni Minogue (38) avslørte nylig gladnyheten om at hun og kjæretsen Kris Smith (31) venter deres første barn sammen.

- Woo hoo, jeg skal bli mamma!, skrev Dannii på sin Twitter-profil for et par uker siden.

Men den australske popstjernen har ingen planer om å gifte seg med kjæresten i nærmeste framtid.  Ifølge Contactmusic er 38-åringen nemlig for redd for å gå ned kirkegulvet igjen, etter at ekteskapet med Nip/Tuck-skuespilleren Julian McMahon tok slutt etter kun to år i 1995.

- Jeg vil ha barn med noen jeg virkelig elsker, og det er han. Men ekteskap skremmer meg. Jeg vil ikke utelukke det, men skilsmissen min var virkelig følelsesladet for meg. Når noe er opphengt i disse dårlige minnene, vil man ikke få de tilbake, sier stjernen til Glamour Magazine, ifølge Contactmusic.

Dannii og Kris møttes på den spanske øya Ibiza i 2008, og har holdt sammen siden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Woo Hoo, jeg skal bli mamma!