- Ekteskap er ikke noe for meg

Hugh Hefner har innsett at han ikke vil gifte seg igjen.

OMSVERMET: Hugh Hefner elsker livet som ungkar og har ingen planer om å skaffe seg fast følge.  Foto: Shera Bechard/Twitter
OMSVERMET: Hugh Hefner elsker livet som ungkar og har ingen planer om å skaffe seg fast følge. Foto: Shera Bechard/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Playboykongen Hugh Hefner (85) har ett nyttårsforsett I 2011 – han vil være singel. 85-åringen lever livet som ungkar omgitt av flotte, halvnakne modeller, og vil unngå seriøse forhold.

Tidligere i år giftet han seg nesten med sin unge kjæreste Crystal Harris (25), men hun avlyste bryllupet kun dager før vielsen. Hefner er glad for at bryllupet aldri fant sted.

- Dette året har vært veldig interessant for meg. Jeg holdt på å gifte meg, men har funnet ut at jeg nok ikke er typen til å gifte meg, sier han til magasinet People.

85-åringen lever ungkarstilværelsen til det fulle og har to unge kjærester, Shera Bechard og Anna Berglund (25).
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lettet over at bryllupet gikk i vasken  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer