Kate Hudson:

- Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett

Likevel ser ikke Hollywood-stjernen bort fra at hun går ned kirkegulvet igjen.

KJÆRESTER: Kate Hudson og Danny Fujikawa snakker om å ta forholdet ett skritt videre. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kate Hudson og Danny Fujikawa snakker om å ta forholdet ett skritt videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kate Hudson (40) har et havarert ekteskap og en brutt forlovelse bak seg, og barna hennes, Ryder (15), Bingham (8) og Rani Rose (10 md.), har alle ulike fedre.

Siden våren 2017 har den talentfulle skuespilleren vært kjæreste med musikeren Danny Fujikawa (33), som også er pappa til vesle Rani. Nå åpner hun seg om tankene rundt fremtiden til sin moderne familie.

I et intervju med magasinet Stella får Kate spørsmål om hun ønsker å gifte seg igjen, og da svarer 40-åringen ærlig:

- Mest sannsynlig. Vi tenker mye på det. Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett. Det forandrer ikke utfordringer som oppstår i et forhold. Men, etter selv å ha prøvd og feilet, så tror jeg at symbolikken og forpliktelsen i et ekteskap er viktigere for barn enn vi kanskje tror, forklarer hun, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

«Setter egoet til side»

Fra 2000 til 2006 var Hudson gift med Black Crowes-vokalisten Chris Robinson (52), som er far til hennes eldste sønn. Og i fire år var hun kjæreste med Muse-stjernen Matthew Bellamy (41), som hun har sønnen Bingham sammen med.

De to rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i 2014.

Til tross for at forholdene til de to rockerne ikke funket, så innrømmer trebarnsmoren at hun alltid vil ha mye kjærlighet for eksene sine.

- Alt handler om barna mine. Noe som betyr at jeg må elske fedrene deres uansett hva som skjer. Derfor setter jeg egoet mitt til side, og jeg setter utfordringene som gjorde at disse forholdene ikke funket til side. Jeg er glad i dem, men det betyr ikke at jeg trenger å være sammen med dem.

- Jeg tror barna mine føler at vi alle spiller på samme lag, selv om jeg egentlig ikke vet hvordan jeg har klart å få det til, forteller hun til bladet, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My loves of my life ☀️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Gamle bekjente

Det var i mars for to år siden at Kate ble linket til sin nåværende kjæreste Danny. De hadde da vært i samme omgangskrets i en årrekke. Et par måneder senere bekreftet hun romansen ved å ta ham med på den røde løperen under en filmpremiere i Hollywood.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», avslørte skuespilleren i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre i innlegget skrev Kate den gang at Danny inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte hun.

De to siste årene har duoen nærmest vært uatskillelige, og i oktober i fjor ble de altså foreldre til en liten jente.

Mens Kate er en av Hollywoods største stjerner, så eier Danny plateselskapet Lightwave Records og er tidligere vokalist i det Los Angeles baserte bandet «Chief».

LES OGSÅ: Kourtney gjenforent med eksen ett år etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer