Ekteparet nekter å vise seg sammen

Gwyneth Paltrow og Chris Martin viser seg så sjeldent sammen at pressen spekulerer i brudd.

Se Gwyneth Paltrow og Chris Martin skjule seg for pressen i videoen over! (Splash News/All Over Press)
 
SEOGHØR.NO: For ni år siden giftet Gwyneth Paltrow (40) seg med Coldplay-vokalist Chris Martin (35), og paret har siden fått barna Apple og Moses.  

Den lille familien er svært private og prøver å holde seg mest mulig unna rampelyset. Men pressen får ikke nok av det berømte paret og vil gjerne fotografere dem sammen. Gwyneth og Chris gjør alt de kan for å unnga kameralinsene og blir svært sjeldent sett sammen. 

På julaften ble familien innhentet av pressen på flyplassen i New York. Paltrow kom sammen med barna og prøvde å skjule seg bak en stor veske. Noen minutter senere kom Martin ut og satte seg i den samme bilen. 

Det virker nærmest som om stjerneparet leker katt og mus med media, og dette har fått pressen til å spekulere i om det nærmer seg et brudd for de to kjendisene. 

Ryktene fikk ytterligere hold da  Paltrow fortalte til magasinet Elle at det ikke alltid var like lett å være gift. 

- Noen ganger er det vanskelig å være sammen med en person i lang tid. Vi går gjennom perioder som ikke er rosenrøde. Livet er langt og man vet ikke hva som skjer i fremtiden, sa skuespilleren til Elle. 

I sommer prøvde paret derimot å motbevise bruddryktene da Martin kysset kona under en Coldplay-konsert foran tusenvis av tilskuere.