Ekteparet drar sammen på turné

Superstjernene Beyoncé og Jay-Z planlegger en rekke felles konserter.

HETT AV OG PÅ SCENEN: Beyoncé og ektemannen Jay-Z oser av kjemi både på scenen og privat. Her opptrer de sammen under Grammy Awards i januar.  Foto: Reuters
HETT AV OG PÅ SCENEN: Beyoncé og ektemannen Jay-Z oser av kjemi både på scenen og privat. Her opptrer de sammen under Grammy Awards i januar. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Musikk brakte dem sammen da de i 2002 samarbeidet på duetten «Bonnie and Clyde» og nå fortsetter Beyoncé (32) og Jay-Z (44) sitt musikalske samarbeid. Fansen er i ekstase etter at det onsdag ble kjent at ekteparet drar sammen på turné.

Ifølge New York Post skal artistene gjeste 20 byer i USA og turnéen begynner i slutten av juni.

Tidligere har de gjestet hverandres konserter og i januar holdt de et forrykende sceneshow under Grammy Awards, men det er første gang paret planlegger felles konserter.

Beyoncé avsluttet sin siste turné i mars og rapperens turné var over i januar. Paret har de siste ukene ladet batteriene på en eksotisk ferie i den dominikanske republikk sammen med datteren Blue Ivy.

LES OGSÅ: Beskyldes for å jukse med feriebildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer