GODT GIFT: De har sagt ja til gode og onde dager, men holder på sine egne leiligheter, i samme blokk. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
GODT GIFT: De har sagt ja til gode og onde dager, men holder på sine egne leiligheter, i samme blokk. Foto: Morten Krogh, Se og HørVis mer

Ekteparet bor i samme blokk

...men i forskjellige leiligheter!

SEHER.NO: Petronella Barker (42) feiret et romantisk bryllup i sommer i Toscana, med sin finsansmann Viktor Jacobsen. Men den tidligere alenemoren vil fortsatt bo alene.

Det er nemlig for krevende å lese manus til intense roller som Ibsens Rebekka West i "Rosmersholm", til at hun kan bo med andre.

- Wenche Foss har rett i at man bør ikke bo sammen med noen når man innstuderer Ibsen. Det er fint å være i fred. I tiden før premieren er jeg ukonsentrert på andre ting. De forstyrrer hodet mitt, sier hun til Aftenpostens A-magasin.

Men Petronella brøt sine egne forsetter da hun altså giftet seg i sommer, mens hun fordypet seg i stykket.

- Ja, hehe. Nå bor vi hver for oss i samme blokk, så jeg får være litt alene. Det er greiest sånn siden vi begge har barn fra før, forteller hun videre.

Til torsdag får man se resultatet av hennes fokuserte arbeid, da står hun på scenen på premieren på "Rosmersholm" på Nationaltheateret. Stykket åpner Ibsenfestivalen.

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no.

LES OGSÅ: USA-kultur truer norske nakenscener