HYLLER KONA: Da Caroline Berg Eriksen fylte 29 år torsdag tok ektemannen Lars-Kristian over bloggen og dedikerte et innlegg til kjæresten. Her er paret fotografert under Vixen Blog Awards i Oslo 15. januar i år.  Foto: NTB scanpix
HYLLER KONA: Da Caroline Berg Eriksen fylte 29 år torsdag tok ektemannen Lars-Kristian over bloggen og dedikerte et innlegg til kjæresten. Her er paret fotografert under Vixen Blog Awards i Oslo 15. januar i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ektemannen tok over fotballfrues blogg

Lars-Kristian Eriksen overrasket kona Caroline med søtt bursdagsinnlegg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Torsdag fyller Caroline Berg Eriksen 29 år. Ettbarnsmoren har gjort det stort som blogger under kallenavnet «fotballfrue», men torsdag var det derimot fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen som tok over fruas blogg.

Eriksen, som kunne logge seg inn på konas blogg, har skrevet et følelsesladet bursdagsinnlegg til kona.

- Tipper du får deg en god overraskelse når du leser denne bloggposten, jenta mi, begynner innlegget som har fått overskriften «Happy Birthday, sweetie».

- Vi er gift, vi er samboere, vi er kjærester, vi er bestevenner. Vi er alt ! Men ikke minst, vi er et team! Ingen kan knekke oss, og ingen kan splitte oss! skriver Odd-spilleren som for tiden befinner seg i Spania.

I innlegget er det også publisert et flott bilde av bursdagsbarnet og parets datter Nelia (2).

Det er tydelig at kjærligheten fortsatt er sterk mellom Lars-Kristian og Caroline som giftet seg i 2010.

LES OGSÅ: Fotballfrue gjør som Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer