Britney Spears:

Ektemannen snakker ut om nakenbildene

Sam Asghari åpner seg etter reaksjonene.

SKAPER BEKYMRING: Britney Spears hyppige nakenstunt får mange til å reagere. Her avbildet med ektemannen Sam Asghari Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
SKAPER BEKYMRING: Britney Spears hyppige nakenstunt får mange til å reagere. Her avbildet med ektemannen Sam Asghari Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten i fjor ble Britney Spears (41) endelig kvitt vergemålet som styrte livet hennes i hele 13 år.

I den perioden var det faren, James «Jamie» Spears (70), som hadde kontroll på popstjernens økonomi, eiendeler og alle hennes personlige beslutninger.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, uttalte Britney blant annet under en rettshøring kort tid før hun fikk livet tilbake.

Tiden i friheten har «Hold Me Closer»-stjernen nytt godt. Hun har blant annet rukket å både forlove og gifte seg med kjæresten gjennom mange år, Sam Asghari (28). Sammen har de også dratt på flere ferieturer til eksotiske plasser.

Det tok heller ikke lang tid før sangfuglen begynte å poste en rekke nakenbilder, hvor hun kun skjuler sine edle deler med hendene eller emojis, med sine 41 millioner følgere på Instagram.

I starten fikk hun god respons, men etter hvert uttrykket både sønnene hennes, Sean Preston (17) og Jayden James (16), og fansen sin bekymring.

Ektemannen imot nakenbildene

Torsdag delte Spears to ulike innlegg med nakenbilder, som nå er slettet fra profilen, og nå virker følgerne hennes å være alvorlig engstelige. Flere mener nemlig at 41-åringen ser trist ut og at det virker som om bildene er tatt og delt uten at hun selv vil det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer