LYKKELIG: Både Megan og Brian skal være overlykkelig over familieforøkelsen.
LYKKELIG: Både Megan og Brian skal være overlykkelig over familieforøkelsen.Vis mer

Ektemannen sløser bort pengene hennes

Megan Fox er bekymret over Brian Austin Greens pengebruk.

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Brian Austin Green (40) og Megan Fox (27) venter snart barn nummer to. Men det som burde være den lykkeligste tiden i Megans liv, har i stedet blitt til et voksende problem. Skuespilleren bekymrer seg for pengebruken til ektemannen.

- Den siste tiden har han øst ut penger på dyre klokker og reiser med privatfly. Nå krever hun at han skal slutte å sløse bort pengene dere, sier en kilde ifølge National Enquirer. 

SKAFFET EKSTRA HJELP: Megan Fox sier at hun har skaffet seg ekstra barnevakt i huset, slik at hun selv og ektemannen Brian Austin Green kan sove om nettene. Foto: FameFlynet
SKAFFET EKSTRA HJELP: Megan Fox sier at hun har skaffet seg ekstra barnevakt i huset, slik at hun selv og ektemannen Brian Austin Green kan sove om nettene. Foto: FameFlynet Vis mer

Fox er gravid i femte måned. Graviditeten gjør at hun tvinges til å ta en pause fra skuespillerkarrieren for å fokusere på familien. Men ettersom det er hun som har den største inntekten i familien bekymrer hun seg nå over finansene.

- Med barnepiker, bassengvaskere, gartnere og et hus som skal tas vare på har de skaffet seg store utgifter. Mange klarer kanskje ikke å sette seg inn i situasjonen deres, men Megan er genuint urolig for at de lever over evne, sier kilden til National Enquirer.

Foruten de løpende utgiftene betaler Austin Green barnebidrag til Vanessa Marcil, mor til hans første barn. Nylig gikk skuespilleren til retten for å få tilbake et lån på 1,3 millioner kroner som hun skyldte han.

- Han hadde regnet med pengene, men en domstol avslo kravet, sier kilden.

LES OGSÅ:  - Han bryr seg ikke om babyen