«Grey's Anatomy»:

Ektemannen raste mot sexscenene

Ellen Pompeos ektemann var ikke spesielt fornøyd med konas motspiller.

MISFORNØYD: Ellen Pompeos ektemann, Chris Ivery, var tilsynelatende svært misfornøyd med konas hete scener. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
MISFORNØYD: Ellen Pompeos ektemann, Chris Ivery, var tilsynelatende svært misfornøyd med konas hete scener. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2005 har vi blitt godt kjent med Ellen Pompeo (51) gjennom hennes rolle som Meredith Grey i den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy».

En som imidlertid er aller best kjent med henne privat, er ektemannen Chris Ivery (54).

Ekteparet møttes allerede i 2002, tre år før serien hadde premiere, og ga hverandre sine ja i 2007. Siden den gang har de også blitt foreldre til døtrene Stella Luna (11), Sienna (6) og Eli (4).

Dermed har ektemannen fulgt hele skuespillerens karriere som liksom-kirurg. Som de fleste fans er kjent med, er det ikke bare sykdom og død som er i fokus i serien. Det er også en god dose romantikk.

Det har ikke Pompeos ektemann alltid vært like fornøyd med.

ENDELIG: Snart er ventetiden over, for «Hjem til jul 2» har premiere 18. desember. Video: Rød Løper Vis mer

- Stakkars fyr

I serien innleder Meredith Grey et forhold med den erfarne nevrokirurgen Derek Shepherd, spilt av Patrick Dempsey (55), allerede i seriens første sesong.

I et nytt intervju med podkasten «Ladies First with Laura Brown», gjengitt av Entertainment Tonight, forteller Pompeo at nettopp dét gjorde ektemannen svært sjalu.

IKONISK TV-PAR: Patrick Dempsey og Ellen Pompeo i en scene fra «Grey's Anatomy». Foto: Abc-Tv/ Kobal/ REX/ NTB
IKONISK TV-PAR: Patrick Dempsey og Ellen Pompeo i en scene fra «Grey's Anatomy». Foto: Abc-Tv/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

- Stakkars fyr, han ante ikke hva han hadde begitt seg ut på, forteller skuespilleren, og fortsetter:

- Jeg husker at det var vanskelig for ham i starten. Han sa: «Dette er ikke det jeg meldte meg på. Du går på jobb og kliner med det der (Patrick Dempsey, journ.anm.). Jeg liker Patrick og alt, han er en fin fyr, men virkelig?»

51-åringen roser videre ektemannen for at han sto ved hennes side, og legger til at han er hennes favorittperson.

SEXSCENE: Dette sier Espen Eckbo om den infamøse sexscenen. Vis mer

Gledelig gjensyn

Chris Ivery har jobbet som musikkprodusent i 25 år, og har blant annet laget musikk for Rihanna. De seneste årene har han også jobbet med mote.

I årets sesong har legene på det populære sykehuset tatt for seg hvordan det er å jobbe i helsevesenet i den pågående coronapandemien. Meredith Grey testet positivt for covid-19, og gjennom sesongens gang har man fått følge henne gjennom sykdomsforløpet.

Det har blant annet gjort at blant andre Patrick Dempsey har returnert for et gledelig gjensyn.

Dempseys rolle døde i sesong elleve, for seks år siden, men kom tilbake for et drømmebryllup med Meredith Grey. Det var til stor glede for fansen, som hadde ventet på et «ordentlig» bryllup helt siden serien hadde sin premiere i 2005.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

- Bare ekkelt

Som nevnt er det ingen hemmelighet at det er mye romantikk i sykehusserien, og kanskje spesielt for Meredith og Derek - som spilte mann og kone i flere sesonger.

Ellen Pompeo har imidlertid tidligere uttalt at det ikke var bare-bare å skulle dele hete kyss med tv-ektemannen,

Da hun gjestet talkshowet «Chelsea Lately» i 2012 avslørte Pompeo at det slettes ikke er noen lett oppgave å kysse legen med kallenavnet «McDreamy» foran kameraene - rett og slett fordi de kjenner hverandre for godt.

- Det er bare ekkelt. Det er som å kysse sin bror. Det hadde vært lettere å kysse en vilt fremmed, sa 51-åringen den gang.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på comeback-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer