«The Real Housewives of Beverly Hills» og Vanderpump:

Ektemannen raser mot realitykolleger

- Jeg ber om at alt dette hatet skal stoppe.

KRASS KRITIKK: Lisa Vanderpumps ektemann, Ken Todd, går hardt ut mot konas realitykolleger i et åpent brev på Twitter. Foto: NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Lisa Vanderpumps ektemann, Ken Todd, går hardt ut mot konas realitykolleger i et åpent brev på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At det er mye drama i TV-serien «The Real Housewives of Beverly Hills» er det liten tvil om. I hele ni sesonger har trofaste fans fått følge fruene gjennom både oppturer og nedturer.

En av de største stjernene fra serien, Lisa Vanderpump (58), har de siste månedene skapt store overskrifter i amerikanske medier, takket være krangling og diskusjoner med de resterende realityfruene.

Nå er det derimot ektemannen Ken Todd (61) som går hardt ut mot konas stjernekollegaer i et åpent brev på Twitter.

- Det er bursdagen min og jeg kan snakke hvis jeg vil!, åpner han det hele med.

- Presset min kone til randen

- Jeg ønsker å lette litt på trykket. Neste måned er det ett år siden all negativiteten mot min kone startet, skriver han i innlegget, og fortsetter:

- Dette året har det vært en hel del utrivelige ting som har presset min kone til randen. Når hun, på et tidspunkt i livet hennes som dette, trengte vennene sine.

Trofaste tittere vet allerede at Lisa, som har medvirket i hele 190 episoder av serien, sluttet i serien tidligere denne måneden.

Bakgrunnen for dette skal ha vært en krangel med de andre realitykollegaene, men også tapet av broren skal ha ført til at 58-åringen var mer sårbar for dramaet på tv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer