«The Real Housewives of Beverly Hills» og Vanderpump:

Ektemannen raser mot realitykolleger

- Jeg ber om at alt dette hatet skal stoppe.

KRASS KRITIKK: Lisa Vanderpumps ektemann, Ken Todd, går hardt ut mot konas realitykolleger i et åpent brev på Twitter. Foto: NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Lisa Vanderpumps ektemann, Ken Todd, går hardt ut mot konas realitykolleger i et åpent brev på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At det er mye drama i TV-serien «The Real Housewives of Beverly Hills» er det liten tvil om. I hele ni sesonger har trofaste fans fått følge fruene gjennom både oppturer og nedturer.

En av de største stjernene fra serien, Lisa Vanderpump (58), har de siste månedene skapt store overskrifter i amerikanske medier, takket være krangling og diskusjoner med de resterende realityfruene.

Nå er det derimot ektemannen Ken Todd (61) som går hardt ut mot konas stjernekollegaer i et åpent brev på Twitter.

- Det er bursdagen min og jeg kan snakke hvis jeg vil!, åpner han det hele med.

- Presset min kone til randen

- Jeg ønsker å lette litt på trykket. Neste måned er det ett år siden all negativiteten mot min kone startet, skriver han i innlegget, og fortsetter:

- Dette året har det vært en hel del utrivelige ting som har presset min kone til randen. Når hun, på et tidspunkt i livet hennes som dette, trengte vennene sine.

Trofaste tittere vet allerede at Lisa, som har medvirket i hele 190 episoder av serien, sluttet i serien tidligere denne måneden.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Lisa Vanderpump (@lisavanderpump) on

Bakgrunnen for dette skal ha vært en krangel med de andre realitykollegaene, men også tapet av broren skal ha ført til at 58-åringen var mer sårbar for dramaet på tv.

Realitystjernen opplevde nemlig enhver families største mareritt da broren Mark Vanderpump (59) ble funnet død i hjemmet sitt i England 30. april i fjor. Dødsfallet ble antatt å være en overdose, ifølge People.

View this post on Instagram

Rest In Peace big brother 💔

A post shared by Lisa Vanderpump (@lisavanderpump) on

Feid under teppet

Som en følge av dette skal 58-åringen ha hatt en svært kort lunte med sine medfruer, blant andre Kyle Richards (50), Lisa Rinna (56), Teddi Mellencamp (38) og Erika Jayne (48).

Det er derimot ikke bare disse hun skal ha havnet på kant med. I Twitter-brevet refererer nemlig ektemannen til drama der Dorit Kemsley (43) og ektemannen PK Kemsley er involvert.

Han reagerer sterkt på at de andre fruenes drama blir feid under teppet, mens det som omhandler hans egen kone blir blåst opp.

- Noe som virkelig plager meg er hykleriet i det hele. De veldig offentlige problemene - rettssaker, misligholdte lån, rehab, dårlige forretninger, konkurser - har alt blitt feid under et teppe. Livsstiler betalt for med andres penger, jeg mener det er pisspreik, skriver han.

- Det har vært mobbing

Han refererer så til en hendelse der Dorit adopterte en hund fra Vanderpump Dogs, et hundesenter eid og styrt av Lisa og Ken, som senere førte til at hunden endte opp hos en kennel der den skulle bli avlivet.

Etter hendelsen ble Lisa beskyldt for å ha lekket en historie til amerikansk sladderpresse, noe hun senere nektet for, blant annet gjennom en løgndetektortest.

- Jeg ber om at alt dette hatet skal stoppe!

- Jeg ville ikke at kona mi skulle gå på gjenforeningen, for det har vært mobbing. Ja, jeg brukte ordet mobbing, fordi det er det dette konstante angrepet har vært, skriver han.

- Det opprører meg å se kona mi i tårer, legger han til.

Vitset med konas ånde

Han fortsetter så med å skifte fokus til Camille Grammer (50), som tidligere i år vitset med at 61-åringens kone har dårlig ånde.

- Å angripe hennes personlige hygiene, gjør meg ille til mote. Jeg kan si det her at min kones ånde er like søt som det hun er, jeg er den som kysser henne daglig, jeg burde vite det. Jeg er sint, for det er en motbydelig løgn ... Som så mange andre ting som har blitt sagt om henne, skriver han, og legger til:

- Småligheten sier alt. Det er så mange ting VI kunne sagt, som vi ikke gjør.

Åsa Vesterlund og Gunilla Persson krangler i TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer" Vis mer

Det hele avslutter han med:

- Så det er ikke bare Goodbye Kyle (en vits startet av Kyle Richards, journ.anm.) jeg vil si. Det er farvel til alt dette onde tullet. Sånn, jeg føler meg mye bedre nå. Gratulerer med dagen til meg.

LES OGSÅ: - Giftet seg på nytt etter den bitre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer