SINGEL: VIktoria Winge og ektemannen Anton Jawdokimov har gått hver til sitt. Bildet er tatt i 2008. Foto: All Over Press
SINGEL: VIktoria Winge og ektemannen Anton Jawdokimov har gått hver til sitt. Bildet er tatt i 2008. Foto: All Over PressVis mer

Ektemannen har flyttet ut

Skuespiller Viktoria Winge prioriterer kunsten foran kjærligheten.

SEOGHØR.NO: Etter fire måneders bekjentskap giftet Viktoria Winge (33) seg med den syv år eldre engelsk-russiske musikeren Anton Jawdomikow (40) i 2003.

I et intervju med Dagbladet forteller skuespilleren og den tidligere modellen at forholdet nå er over, men at de fremdeles er bestevenner.

- Kjærester kan sjelden konkurrere med kunsten, sier Winge.

Anton skal ha flyttet ut allerede for et par år siden, og i etterkant har hennes musikalske samarbeidspartner HP Gundersen (60) flyttet inn. Sammen lager de musikk under navnet EvolutionandVik.

– EvolutionandVik er det som tar opp mest plass i livet mitt. Å finne partnere i kunsten er viktig, enten det er musikk eller teater. Møtet med HP Gundersen har vært et vendepunkt, det har betydd veldig mye for meg. Han er ikke kjæresten min, men absolutt en av de kjæreste jeg har, forteller Viktoria til Dagbladet.

LES OGSÅ: Sondre Lerche skilles fra Mona Fastvold