I RETTEN: Skilsmissesaken til Christie Brinkley og Peter Cook er i ferd med å bli en ufin affære. Her er Brinkley med advokaten Robert Cohen. Foto: All Over Press
I RETTEN: Skilsmissesaken til Christie Brinkley og Peter Cook er i ferd med å bli en ufin affære. Her er Brinkley med advokaten Robert Cohen. Foto: All Over PressVis mer

Ektemannen hadde sex med 35 kvinner!

Christie Brinkley og Peter Cook kjemper mot hverandre i retten.

SEHER.NO: Skilsmissesaken til den tidligere supermodellen Christie Brinkley (54) og eksmannen Peter Cook (49) er i ferd med å bli en ufin affære.

Nå skriver Daily Mail at hennes utro ektemann skal ha hatt sex med hele 35 kvinner!

Det skal ikke ha blitt sagt noe om Cook hadde sex med disse kvinnene mens han var gift, eller om det er det antall kvinner han har hatt sex med totalt.

Cook har blitt avslørt for å bruke 7000 kroner i måneden på nettporno, at han har hatt en affære med den da 18 år gamle Diana Bianchi (21) og at han sjekker opp ung jenter på nettet.

Brinkley uttalte i retten i forrige uke at hun tilgir Bianchis affære med eksmannen, men det spørs vel om hun klarer å tilgi Cooks sidesprang med 35 andre kvinner.

- Jeg vil bare si etter to dager her i retten at jeg ikke klarer å la vær å tenke på Diana Bianchi, og jeg vil at hun og hennes familie skal vite at jeg føler med dem. Jeg tilgir henne helt, hun ble manipulert, sa Brinkley.

Heller ikke psykologen dr. Stephan Herman har så mye til overs for Peter Cook. Etter å ha intervjuet Brinkley, Cook og deres to barn på 10 og 13 år i flere timer har han nå kommet frem til at det er Brinkley som bør få omsorgen for barna.

Psykologen mener nemlig at Cook kan komme til å skade sine egne barn!

I retten mandag fortalte Brinkley at hun brøt fullstendig sammen den dagen hun fant ut at ektemannen hadde vært utro.

- Jeg så det på ansiktet hans. Det forklarte følelsene jeg hadde prøvd å ikke føle, gråt Brinkley og fortalte at det var dagen "livet mitt slik jeg kjente det forduftet. Det var også den dagen min verden gikk fullstendig i oppløsning."

LES OGSÅ: Synes synd på elskerinnen