Gabrielle Union:

Ektemannen fikk barn med annen kvinne

Ektemannen ble pappa med en annen kvinne. Nå letter hun på sløret om den tunge tiden.

TUNG TID: Gabrielle Union åpner seg for første gang om da hun fikk vite at hennes nåværende ektemann, Dwayne Wade, hadde fått barn med en annen kvinne. Foto: Streeter Lecka / AFP / NTB
TUNG TID: Gabrielle Union åpner seg for første gang om da hun fikk vite at hennes nåværende ektemann, Dwayne Wade, hadde fått barn med en annen kvinne. Foto: Streeter Lecka / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Gabrielle Union (48), kjent fra filmer og serier som «Bring It On» og «L.A.'s Finest», har siden 2008 vært i et forhold med tidligere NBA-spiller Dwayne Jade (39).

Seks år senere, i 2014, ble de mann og kone.

Sammen har de datteren Kaavia James Union-Wade, som kom til verden i 2018 ved hjelp av surrogati.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Fra tidligere forhold har Wade barna Zaire (19), Zaya (14) og Xavier (7). Sistnevnte ble han pappa til i 2013, altså bare ett år før han giftet seg med Union.

Sønnen ble nemlig til mens ekteparet hadde pause i forholdet, noe skuespilleren nå åpner seg om for første gang.

- Har ikke hatt ord

Det gjør hun i en tekst hun har skrevet i forbindelse med Time Magazines kåring over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Der skriver hun blant annet om smerten hun måtte gå gjennom da ektemannen fikk barn med en annen kvinne. Det var noe hun synes var spesielt tungt, da hun selv forsøkte å få barn med Wade.

«Det burde ikke være nødvendig å si at vi ikke var på et godt sted da barnet ble unnfanget. Men vi fikk det mye bedre da han endelig fortalte meg om graviditeten. Å si at jeg var «knust» er bare å velge et lett tilgjengelig ord av praktiske grunner», skriver hun, og fortsetter:

«Det er folk - fremmede jeg aldri kommer til å møte - som har reagert på at jeg ikke har snakket om dramaet tidligere. Jeg har ikke hatt noen ord, og etter ufattelige mengder terapi er jeg ikke sikker på at jeg har dem nå heller».

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Knuste sjelen min

Skuespilleren åpnet seg nylig om at hun hadde fått diagnosen adenomyose. Det er en godartet sykdom hvor kjertler fra livmorslimhinnen sitter i veggen til livmoren, ifølge Helse-Norge.

Hun har dermed hatt problemer med fertiliteten, og har blant annet hatt «åtte eller ni spontanaborter», skriver hun.

«Å oppleve at Dwayne kunne få et barn så lett - når jeg ikke kunne - knuste ikke bare sjelen min i stykker, men knuste den som fint støv som spredte seg i vinden».

I 2018 kom som nevnt datteren Kaavia til verden via surrogati, til stor glede for paret.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Måtte manne seg opp

Den tidligere basketballspilleren har tidligere åpnet seg om den vanskelige samtalen han måtte ha med kona, da han hadde blitt pappa til et barn med en annen kvinne.

Det gjorde han i ESPN-dokumentaren «D. Wade: Life Unexpected», gjengitt av People, som kom i fjor.

- Det vanskeligste jeg noen gang har gjort var å manne meg opp til å fortelle Gabrielle Union at jeg hadde fått barn med en annen kvinne. Jeg klarte ikke sove. Jeg spiste ikke, sa han den gang.

- Når du holder noe inne som du vet kommer til å komme ut, og du har denne informasjonen som du vet kommer til å ødelegge noens liv, som du bryr deg om og som du elsker. Hvis det ikke skader deg, er du ikke et menneske, fortsatte han.

AVSLØRER: Ryktene svirret om at Kanye West hadde vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Her kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

LES OGSÅ: De mest dramatiske skilsmissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer