Bevin Prince:

Ektemannen døde etter lynnedslag

«One Tree Hill»-stjernen Bevin Prince mistet mannen i tragisk ulykke.

MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien. Foto: Fred Norris/CW/NTB
MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien. Foto: Fred Norris/CW/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«One Tree Hill»-skuespilleren Bevin Prince (39) sin ektemann William Friend (33), er død. Det melder den lokale nyhetsstasjonen i North Carolina WECT6 News.

I følge lokale myndigheter ble Friend funnet på en båt, etter å ha blitt truffet av lynet under en storm nær Masonboro Island, utenfor kysten av Wilmington i USA.

Politiet i New Hanover sendte deres marineenhet, etter at flere øyenvitner skal ha meldt inn hendelsen. De utførte livreddende førstehjelp på 33-åringen, før han ble tatt med inn til land hvor de forsøkte å gjenopplive ham i 20 minutter.

Livet sto dessverre ikke til å redde.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Hedret

Princes venn og skuespillerkollega Odette Annable (37) bekreftet den triste nyheten på vegne av venninnen, med en hyllest til Friend på Instagram.

«Det utenklige har skjedd, og vi har måtte si hadet til vår venn William. Min bestevenn Bevins kjære mann», skrev hun under bildet og fortsatte:

«Du var perfekt for henne på alle måter. Du støttet drømmene hennes, du fikk henne til å føle seg sett, du elsket henne med hver eneste bit av sjelen din, og jeg vil alltid være takknemlig for å være vitne til den slags kjærlighet».

Bildet fra bryllupsdagen Prince delte på sin egen Instagram ifjor, i anledning fem år som mann og kone.

Åpnet treningsstudio

Prince slo igjennom som skuespiller i 2004, i rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien «One Tree Hill» som gikk over skjermene fra 2003 til 2012.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Den tidligere skuespilleren jobber nå som fitness-trener hos «Recess by Bevin Prince», som paret lanserte sammen i 2019.

Ekteparet giftet seg i mai 2016, og flyttet senere til Wrightsville Beach i North Carolina for å være nærmere familien under corona-pandemien.

LES OGSÅ: Døde på tredemøllen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer