Bevin Prince:

Ektemannen døde etter lynnedslag

«One Tree Hill»-stjernen Bevin Prince mistet mannen i tragisk ulykke.

MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien. Foto: Fred Norris/CW/NTB
MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien. Foto: Fred Norris/CW/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«One Tree Hill»-skuespilleren Bevin Prince (39) sin ektemann William Friend (33), er død. Det melder den lokale nyhetsstasjonen i North Carolina WECT6 News.

I følge lokale myndigheter ble Friend funnet på en båt, etter å ha blitt truffet av lynet under en storm nær Masonboro Island, utenfor kysten av Wilmington i USA.

Politiet i New Hanover sendte deres marineenhet, etter at flere øyenvitner skal ha meldt inn hendelsen. De utførte livreddende førstehjelp på 33-åringen, før han ble tatt med inn til land hvor de forsøkte å gjenopplive ham i 20 minutter.

Livet sto dessverre ikke til å redde.

Hedret

Princes venn og skuespillerkollega Odette Annable (37) bekreftet den triste nyheten på vegne av venninnen, med en hyllest til Friend på Instagram.

«Det utenklige har skjedd, og vi har måtte si hadet til vår venn William. Min bestevenn Bevins kjære mann», skrev hun under bildet og fortsatte:

«Du var perfekt for henne på alle måter. Du støttet drømmene hennes, du fikk henne til å føle seg sett, du elsket henne med hver eneste bit av sjelen din, og jeg vil alltid være takknemlig for å være vitne til den slags kjærlighet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer