Amanda Seyfried:

Ektemannen ble sjalu på eks-kjæresten

- Jeg tipper at Thomas gikk ut i fra at Dominic er forelsket i meg slik han selv er forelsket i meg.

EKTEMANNEN OG EKSEN: Amanda Seyfried er i dag gift med Thomas Sadoski (t.v), men var tidligere kjæreste med skuespillerkollega Dominic Cooper (t.h). Foto: NTB Scanpix
EKTEMANNEN OG EKSEN: Amanda Seyfried er i dag gift med Thomas Sadoski (t.v), men var tidligere kjæreste med skuespillerkollega Dominic Cooper (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er nå ti år siden Amanda Seyfried (32) og Dominic Cooper (40) forelsket seg på settet til den romantiske musikalen «Mamma Mia!». Paret var i etterkant kjærester i tre år før de brøt med hverandre i 2011.

Et brudd som Seyfried tidligere har omtalt som vanskelig. Dominic begynte nemlig å date sin ekskjæreste bak Amandas rygg, og den vakre blondinen gikk rett i kjelleren da hun oppdaget utroskapen.

- Han knuste hjertet mitt på en brutal måte, delte hun med bladet Elle i 2011.

Siden den gang har begge gått videre med livene sine. Amanda har blant annet både giftet seg og fått barn med skuespilleren Thomas Sadoski (42).

Spilte kjærester igjen

I fjor ble eks-kjærestene, Amanda og Dominic, gjenforent, da innspillingen av «Mamma Mia! Here We Go Again» startet.

Nå avslører 32-åringen at ektemannen ble sjalu da han fikk høre at hun skulle spille mot Cooper igjen i oppfølgeren til den suksessfulle filmen.

- Jeg tror han har samme problemer som jeg ville hatt hvis han skulle henge sammen med sin eks-kjæreste. Jeg tror alltid det føles som om: «Jeg er så forelsket, så den personen må være like forelsket i henne også». Jeg går ut i fra at alle er forelsket i Thomas fordi jeg er det, og derfor tenker jeg at alle ser på ham på samme måte som jeg gjør. Og jeg tipper at Thomas gikk ut i fra at Dominic er forelsket i meg slik han selv er forelsket i meg. Men det er ikke tilfelle, delte hun nylig med The Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

SPILLER MOT EKSEN: For ti år siden falt Dominic Cooper og Amanda Seyfried for hverandre på settet til filmen "Mamma Mia!" Her er de gjenforent som kjærester i oppfølgeren "Mamma Mia! Here We Go Again". Foto: NTB Scanpix
SPILLER MOT EKSEN: For ti år siden falt Dominic Cooper og Amanda Seyfried for hverandre på settet til filmen "Mamma Mia!" Her er de gjenforent som kjærester i oppfølgeren "Mamma Mia! Here We Go Again". Foto: NTB Scanpix Vis mer

At ektemannen misunte kjemien hun og eksen hadde på settet synes Seyfried bare var søtt.

- Jeg foretrekker at han er sjalu enn å synes det er helt greit. Han har vært fantastisk. Han er veldig støttende og han elsker filmen. Thomas og Dominic gikk helt fint overens da vi spilte inn filmen, avslørte hun videre.

Til tross for det bitre bruddet mellom Amanda og Dominic i 2011, så klarte duoen å reparere vennskapet i etterkant. Før innspillingen av den kinoaktuelle filmen startet i fjor, uttalte Cooper følgende:

- Jeg tror det vil bli fint å jobbe med Amanda igjen. Jeg har ikke snakket med henne på en stund, men vi har alltid vært venner. Selv om det blir nok litt rart å stirre inn i hverandres øyne mens vi synger en ABBA sang, fortalte han til The Times.

Saken fortsetter under bildet.

STOD PÅ SCENEN SAMMEN: Her poserer Thomas Sadoski og Amanda Seyfried på settet til teaterstykket "The Way We Get By" i mai 2015. Foto: NTB Scanpix
STOD PÅ SCENEN SAMMEN: Her poserer Thomas Sadoski og Amanda Seyfried på settet til teaterstykket "The Way We Get By" i mai 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amanda selv hadde ingen problemer med de romantiske scenene hun delte med Cooper.

- Vi gjorde det slutt rundt tre år etter at filmen kom ut, og ble gode venner senere. Sist jeg så ham var på 30-årsdagen min. Det føltes ikke rart i det hele tatt, forklarte Seyfried videre til The Mirror.

Se traileren til «Mamma Mia! Here We Go Again» her:

Amanda Seyfried og Thomas Sadoski møttes for første gang våren 2015 da de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «The Way We Get By». Et drama som handler om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup.

Den gang var Seyfried kjæreste med Justin Long (40), mens Sadoski var gift med Kimberly Hope.

Vennskap ble kjærlighet

Selv om paret møttes da de begge hadde andre partnere, skal det ikke ha skjedd noe mellom dem før de ble single.

- Vi var begge i dårlige forhold. Men han flørtet aldri eller var respektløs mot sin kone. Det er en av grunnene til at jeg tenkte at han kan jeg gifte meg med senere, avslørte «Ted»-stjernen til Net-A-Porter tidligere denne måneden.

Premiere highlight #4: 😍

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Duoen utviklet et nært vennskap, og Sadoski hjalp Seyfried, som sliter med angst, å fullføre teaterstykket selv om hun jevnlig hadde panikkanfall.

I september 2015 ble det slutt mellom Amanda og Justin, og måneden etterpå skilte Thomas seg fra sin kone.

Da 32-åringen ble tilbudt hovedrollen i filmen «The Last Word» året etter, foreslo hun selv at Sadoski skulle spille kjæresten hennes. Og under innspillingen utviklet vennskapet deres seg til noe mer.

- Det var fantastisk. Det føltes sunt, fritt og rent. Vi kan fortelle historien vår uten å føle noe som helst skyld, delte hun videre.

LES OGSÅ: Mila Kunis: - Jeg dreit meg ut