Trista Sutter:

Ektemannen alvorlig syk: - Hardt

«Ungkarskvinnen»-profilen brutalt ærlig om utfordringene.

SLITER MED SYKDOM: Ryan Sutter ble mystisk syk. Nå snakker kona Trista Sutter ærlig om hvordan det går. Foto: Instagram
SLITER MED SYKDOM: Ryan Sutter ble mystisk syk. Nå snakker kona Trista Sutter ærlig om hvordan det går. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Det er få forhold, og ikke minst ekteskap, som har vart etter at tv-kameraene er blitt slått av etter både «Ungkaren»- og «Ungkarskvinnen»-innspillinger.

Det har det imidlertid gjort for Ryan (46) og Trista Shutter (48), som ble superstjerner i USA da de forelsket seg i første sesong av den amerikanske versjonen av «Ungkarskvinnen» i mai 2003.

Samme år giftet de seg i en vakker seremoni som tv-kanalen ABC punget ut svimlende syv millioner kroner for, og i ettertid har de fått barna Maxwell (13) og Blakesley (12) sammen.

- Vært hardt

Mens ting tilsynelatende har gått på skinner for ekteparet siden de fant hverandre på tv, avslørte de tidligere i år at Ryan har kjempet mot en mystisk sykdom.

DEN GANG DA: Ryan og Trista i 2003 - samme år som de giftet seg etter å ha funnet lykken på tv. Foto: Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Ryan og Trista i 2003 - samme år som de giftet seg etter å ha funnet lykken på tv. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

I ettertid har dette vist seg å være den beryktede Lyme disease, eller borreliose på norsk.

- Det har vært hardt, forteller kona Trista tårevåt denne uken i podkasten «Ben and Ashley I Almost Famous», ifølge E! News.

- Og ikke fordi jeg vil ha noe oppmerksomhet mot meg, men jeg vil at han skal bli bedre. Jeg vil at han skal våkne opp og føle seg bra. Jeg vil at han skal kunne tilbringe tid med familien vår og skape minner. Og når du ikke føler deg bra, tar det fra livet, fortsetter hun.

Tv-profilen avslører at hun ikke har det bra, og at hun virkelig har slitt, men at det viktigste er at hun stiller opp for parets to barn.

- Alvorlig

Også tidligere i år har Trista åpnet seg om ektemannens utfordringer. Også da beskrev hun det som hardt.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

- Det er virkelig vanskelig å se personen du elsker mest i verden slite, fortalte hun i podkasten «Better Etc», og påpekte hvor vanskelig det var å se en så sterk mann emosjonell og hjelpeløs.

Samtidig forklarte Ryan at han begynte å føle seg dårlig tidlig 2020, men at det ikke ble tatt tak i før i november samme år.

- Kroppen bare klødde uten grunn. Jeg fikk noen ganske alvorlige hodepiner, hovne lymfeknuter, kvalme, svette om natten, feber, muskel- og leddsmerter og perioder med ekstrem utmattelse - nesten lammende utmattelse, fortalte han, og påpekte at dette var noe han aldri hadde opplevd tidligere.

- Altså, jeg har gjort mye som har gjort meg sliten, men dette var mer enn sliten, fortsatte han, og fortalte at han var positiv og følte at de er på riktig vei.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Tok sitt eget liv etter corona-plager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer