Alexis Sharkey:

Ektemannen: - Det er grusomt

I helgen ble 26 år gamle Alexis funnet død i en veikant. Nå uttaler ektemannen seg.

FUNNET DØD: 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, ble funnet død forrige helg. Nå uttaler ektemannen seg etter å ha mottatt trusler. Foto: Alexis Sharkey / Instagram
FUNNET DØD: 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, ble funnet død forrige helg. Nå uttaler ektemannen seg etter å ha mottatt trusler. Foto: Alexis Sharkey / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av denne uken skrev Se og Hør om 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, som var blitt funnet død i en veikant i Houston i Texas.

Lørdag forrige helg skulle hun møte noen venner for en filmkveld, men dukket aldri opp. Det skulle senere vise seg at hun i stedet lå naken i en veikant - død.

Politiet har iverksatt en etterforskning i saken, men har foreløpig ikke konkludert med noe. De har heller ikke uttalt seg om et potensielt motiv, eller om det finnes noen potensielle mistenkte.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men en talsperson for Harris County Institutt for kriminalteknikk forteller at en foreløpig obduksjonsrapport ikke kan utelukke at det har skjedd en forbrytelse, ifølge People.

26-åringens kropp ble altså funnet i en veikant lørdag morgen, av en forbikjørende lastebilsjåfør.

Benekter ekteskapsproblemer

Både 26-åringens venner og familie har i ettertid uttrykt stor sorg etter tapet, og både moren og en venninne har uttalt seg til nyhetskanaler.

Også den sørgende ektemannen, Tom Sharkey (49), har delt en rekke innlegg på Facebook, der han uttrykker stor sorg.

Alexis flyttet til Houston med ektemannen i januar i år. Venninnen, Tanya Ricardo, uttalte til KHOU11 at Alexis og Tom hadde gått gjennom en vanskelig periode i ekteskapet den siste tiden.

- Nylig åpnet hun seg til oss om det, og sa at skilsmissepapirer var levert. Hun var en veldig privat person. Hun delte ikke så mye av det som skjedde hjemme, fortalte hun.

At det skal ha vært problemer i ekteskapet benekter imidlertid ektemannen. Imidlertid mener han at kona hadde vært stresset den siste tiden.

- Jeg prøvde å gi henne klemmer for å gjøre henne sterk. Hun var en fantastisk kvinne, forteller han til KTRK-TV.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Mottar dødstrusler

Videre påpeker 49-åringen at det alltid finnes to sider av en sak, og at han vil la etterforskningen av konas dødsfall gå sin gang.

Enkemannen påpeker også at han er helt knust etter tapet av kona. 26-åringen skal ha dratt fra parets felles hjem fredag kveld etter det som skal ha vært en krangel, ifølge moren hennes.

- Vi kranglet ikke da hun dro. Jeg bare fortalte henne at hun ikke kunne kjøre i ruspåvirket tilstand. Hun dro likevel, forteller han.

Saken har fått massiv oppmerksomhet den siste uken, noe som har resultert i at mye fokus også er blitt rettet mot ektemannen.

I kommentarfelter under flere av hans innlegg på Facebook, påpeker flere at statistikken sier at det stort sett alltid er ektemannen som har skylden i slike saker. Det har resultert i at Sharkey har mottatt dødstrusler, forteller han.

- Det er grusomt. Folk snakker mye dritt. Jeg får dødstrusler og alt. Ingenting av det plager meg. Det som plager meg er at verden og alle som er involvert i dette fokuserer på ting som ikke betyr noe, når de heller burde fokusert på å finne kona mi, forteller han til KTRK-TV.

Avslutningsvis sier 49-åringen at han føler seg sikker på at politiet vil finne alle dem som har vært involvert i saken.

TUNG TID: Victor Sotberg hadde det ikke lett på skolen. Det åpner han seg om hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

- Som søppel

Som nevnt har både moren og venninnen Tanya Ricardo uttalt seg i etterkant av dødsfallet. På Facebook skrev moren et innlegg, der hun uttrykte stor sorg.

«Det er med tunge hjerter Mike og jeg må fortelle dere at Lexis kropp har blitt funnet. Vi kan ikke begynne å takke dere nok for all kjærlighet og gode ord. Vær så snill å gi oss denne tiden til å sørge over dette ufattelige tapet for familien og denne verden. Vi kommer til å savne deg, kjære», skrev hun.

Moren uttalte også at hun er helt sikker på at datteren har blitt drept.

- Jeg tror hun ble drept, ja. Jeg lærte tidlig som mor at jeg måtte stole på morsinstinktet. Det har ikke sviktet meg, uttalte hun til KHOU11.

Ricardo uttalte at hun føler seg sikker på at den eller de som er skyldige vil bli funnet.

-Jeg vet ikke hvem som kan ha gjort noe som dette mot henne. Uansett hvem som gjorde det, så skal vi finne dem. Vi kommer til å gjøre alt som trengs, slik at alle kan la henne hvile i fred, uttalte venninnen, Tanya, og la til:

- Å bare kaste henne i grøftekanten slik, naken, som søppel … Jeg skjønner det ikke. Ingen kommer unna med noe sånt. Ingen.

Tre andre venninner av Alexis har på sin side uttalt til ABC13 at 26-åringen fryktet for sitt eget liv og sikkerhet i perioden før hun ble funnet død. De tror også hun ble drept, men det bør påpekes at politiet foreløpig ikke har trukket noen konklusjoner om årsaken til det tragiske dødsfallet.

LES OGSÅ: - Snakker ut om sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer