Marbella-skytingen:

- Ekstremt traumatisk

Kjendismanager David Eriksens sønn, Lucas Zedine Eriksen, opplevde Marbella-skytingen på nært hold.

MARBELLA-SKYTINGEN: Lucas Zedine Eriksen (t.v.) var på utestedet Opium under skytingen natt til mandag. Foto: Skjermdump Instagram
MARBELLA-SKYTINGEN: Lucas Zedine Eriksen (t.v.) var på utestedet Opium under skytingen natt til mandag. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere nordmenn har tatt turen til Marbella for å nyte noen late dager i solen. Natt til mandag tok imidlertid ferien en uventet vending for flere av turistene.

Spanske medier meldte om skyting på nattklubben Opium Beach Club i Marbella. En kvinne er død og minst fire personer er fraktet til sykehus etter hendelsen, ifølge EuroWeeklyNews.

Blant de som var til stede på utestedet under skytingen natt til mandag var Lucas Zedine Eriksen, kjent fra TV 2-programmet «Alle Elsker David».

Sammen med faren, David Eriksen (55), og flere venner har Lucas tatt turen til ferieparadiset og på søndag var det duket for bursdagsfeiring for David som fylte 55 år.

Harry Styles holder konsert i Telenor Arena fredag 1. juli, og kommenterer skytingen som kostet to personer livet i Oslo sentrum lørdag 25. juni. Video: Sigrid Hvidsten Vis mer

Etter feiringen tok Lucas turen til Opium Beach Club sammen med kompiser for å fortsette festen. Så begynte skuddene.

- Det var en ekstremt ekkel og traumatisk opplevelse. Jeg så ikke hendelse selv, men hørte det veldig godt. Jeg og kompisene mine sto ved baren bare 20 meter unna, forteller Lucas til Se og Hør.

Videre forteller han:

- Jeg hørte skudd-lignende smell, men trodde først at det var en del av musikken som ble spilt, helt til jeg og vennene mine så 300 personer løpe for harde livet. Jeg har aldri følt meg mer sårbar i hele mitt liv.

- Kvelden fikk en brå stopp. Det viktigste var å få de trygt hjem, forteller en tydelig berørt David til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ivana Trump er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer