MIDDAGSKLARE: Berit Riise, Tommy Sharif, Tommy Steine og Henriette har vært firkløveret i denne ukas "4-stjerners middag". Foto: TVNorge.
MIDDAGSKLARE: Berit Riise, Tommy Sharif, Tommy Steine og Henriette har vært firkløveret i denne ukas "4-stjerners middag". Foto: TVNorge. Vis mer

- Ekstremt mange tar kontakt

TVNorge-kokken blir nedlesset av sms'er og mailer.

SEHER.NO:  "4-stjerners middag" har vært en stor suksess for TVNorge, og denne uka startet sesong nummer to av det populære programmet, der kjendiser inviterer hverandre hjem til hverandre til en kveld fylt med mat, drikke, fest og moro.

Ole Martin Alfsen var med i den første sesongen, og er også med i den andre. Alfsen har etter hvert fått et kjent TV-ansikt etter sin rolle som den frittalende kokken i programmet. Til daglig jobber den matglade herremannen på Kulinarisk Akademi, jobben i "4-stjerners middag" har han bare som bigeskjeft.

Til Seher.no innrømmer Alfsen at svært mange mennesker tar kontakt med ham etter at de har sett ham på TV-skjermen.

- Mange tar kontakt med meg, ja. Det har alltid vært litt, men i det siste har det vært ekstremt mye. Men jeg får dessverre ikke svart på alt, forteller han.
 
Henvendelsene handler stort sett om mat, folk som ønsker råd rundt sin egen matlaging. Og spørsmålene kommer oftest på mail eller sms.

- Det renner inn. Folk spør om alt mulig, råd om saus som "sprekker", hvordan man tilbereder hjortekam, vintips og så videre.
 
- Hender det at folk ringer deg også?

- Heldigvis er det sjelden at de ringer. Og det er jo høflig av dem også - at de kun sender mail og sms. Det kan jo være litt slitsomt når det blir mye fokus på meg som person, både på godt og vondt, medgir Alfsen, som er meget fornøyd med hvordan programmet har utviklet seg.

- Stemningen er så fin! Og så er det hyggelig at man får se folk man vanligvis ikke har noe forhold til slik at man faktisk har lyst til å se mer av dem, sier han til Seher.no.

I torsdagens program var det Tommy Steine som inviterte gjestene til middag. Komikeren ble belønnet med totalt 34 poeng, noe som med det betyr at han gikk seirende ut blant denne ukas fire kjendiser - fire poeng foran Berit Riise. Henriette Bruusgaard og spesielt Tommy Sharif fulgte et stykke bak.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ KOMMENTAREN: Jo flere kokker, jo mer søl