Sophie Elise:

- Ekstremt lei meg

Nå tar influenseren bladet fra munnen.

BEKLAGER: Sophie Elise Isachsen beklager det mye omtalte bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram / Sophie Elise Isachsen
BEKLAGER: Sophie Elise Isachsen beklager det mye omtalte bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram / Sophie Elise Isachsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Elise Isachsen (28) deler for første gang en beskjed til sine følgere etter publiseringen av det mye omtalte bildet. De siste ukene har influenseren vært i hardt vær etter hun publiserte et bilde av seg selv sammen med venninnen Nora Haukland (25). I hånden holdt Haukland en liten gjennomsiktig pose men uidentifiserbart hvitt innhold.

Isachsen har i lang tid valgt å ikke uttale seg om bildet, men adresserte situasjonen smått i denne ukens episode av podkasten «Sophie og Fetisha».

Nå gjør hun rede for hvorfor hun har forholdt seg taus, og forklarer hvordan bildet havnet på nett i en Instagram-story på sin egen profil.

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Influenseren skriver at det har vært stille fra henne en stund, men at det ikke har handlet om at hun ønsket å gjemme seg. Hun skriver også at det ikke handler om å fraskrive seg konsekvensene.

«Jeg har brukt de siste ukene på å være ryddig overfor alle jeg er glad i, de jeg jobber tettest med - og å gå en ordentlig runde med meg selv», skriver hun.

Debatten-programleder Fredrik Solvang tror Sophie Elise hadde kommet godt ut av debatten om hun hadde stilt opp. Video: NRK, Christian Fjermeros/Dagbladet. Reporter: Emma Cecilia Eriksson. Vis mer

- Skulle aldri vært lagt ut

Isachsen skriver videre at hun ikke har for vane å se nøye på bildene hun legger ut. Influenseren skal visstnok pleie å markere bildene hun ønsker å dele, se på de fra avstand og så publisere. Hun opplyser at da hun ble oppmerksom på bildet ble det fjernet etter tre minutter.

«Publiseringen var uansett mitt ansvar, og noe slikt vil ikke skje igjen».

Videre skriver hun:

«Bildet skulle aldri vært lagt ut. Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for, men dette har vært en solid wake up call for meg».

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Influenseren opplever også at når hun har stått i en situasjon som denne blir det krystallklart hva som betyr noe og hvem man vil være - men at hun har manglet det en stund.

I NRK-podkasten "Sophie og Fetisha" bryter Sophie Elise Isachsen tausheten om kritikken hun og NRK har fått den siste uka. Video/lyd: NRK Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

«Selv om jeg setter pris på alle de støttende meldingene som har kommet inn, vil jeg poengtere at det ikke er synd på meg. Dette var min egen feil. Mest av alt er jeg lei meg overfor alle jeg har skuffet», avslutter hun innlegget på Instagram.

Sophie Elise Isachsen har ikke besvart Se og Hørs gjentatte henvendelser.

LES OGSÅ: Ny beskjed

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer