Pia Tjelta om familielivet:

- Ekstremsport i planlegging

Avslører hvordan hun får tid til familie og karriere.

SUKSESS: Pia Tjeltas karriere fortsetter å gå oppover. På hjemmebane er nøye planlegging nøkkelen for å få hverdagen til å gå rundt. Her sammen med samboeren Oddgeir Thune. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SUKSESS: Pia Tjeltas karriere fortsetter å gå oppover. På hjemmebane er nøye planlegging nøkkelen for å få hverdagen til å gå rundt. Her sammen med samboeren Oddgeir Thune. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var flere av landets største stjerner samlet på Edderkoppen i Oslo, da årets Gullruten-nominasjoner ble lansert. Skuespiller Pia Tjelta (41) var en av dem som var til stede, og for første gang i løpet av sin imponerende karriere, er hun nominert til den gjeve prisen.

Skuespilleren er nominert for sin rolle i NRK-serien «Lykkeland», og da Se og Hør møtte henne like etterpå, var hun tydelig stolt.

- Det føles helt utrolig gøy. Skal sutte på den nominasjonskaramellen her så lenge jeg kan. Jeg er nominert i en kategori med helt fantastiske kollegaer, virkelig, så jeg skal nok sørge for å kose meg med nominasjonen mer enn jeg skal håpe på noe mer, sier hun ydmykt.

- Det virker som at karrieren din bare går oppover Pia, hvordan får du tid til alt?

- Jeg tror det handler om oppgavene man får, og hvordan man får materiale i hendene. Men jeg opplever at jeg har vært sykt heldig det siste året altså, sier hun.

På spørsmål om det noen gang kan bli for mye, spesielt med tanke på reising, innrømmer skuespilleren at det noen ganger er litt for mye.

- Da passer jeg på å bremse litt, og ta det litt rolig. Nå har jeg blant annet fri i to måneder før jeg skal gjøre noe igjen ... Men jeg liker også å ha mye å gjøre altså.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer