Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan:

- Ekstremsport

Paret reiser til Paris hvert år for å pleie kjærligheten.

PAR: Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan har vært et par i mange år. Foto: Morten Eik / Se og Hør
PAR: Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan har vært et par i mange år. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele Norges kokk Eyvind Hellstrøm (73) og kjæresten Anita Rennan (42) har en spesiell tradisjon før julefreden senker seg over landet.

Paret både jobber og lever sammen, og i år vant de årets kokebok for tredje år på rad.

Overfor TV 2 kan Rennan fortelle at det velykkede samarbeidet trolig kommer av at de utfyller hverandre godt, og er kreative på hver sine måter.

I intervjuet kommer det også frem at paret prioriterer å pleie kjærligheten. Hvert år reiser de nemlig sammen til Paris - også godt kjent som kjærlighetens by.

TRULS À LA HELLSTRØM: TV-kokken må ta seg en pause under den rørende talen. Video: TV 2 Vis mer

Her henter de også verdifull inspirasjon på den kulinariske fronten.

- Vise henne min verden

- Jeg elsker jo Paris fordi jeg både har jobbet og bodd der i mange år. I tillegg elsker jeg parisere fordi de ser ut som oss, men har en helt annen tankegang, mentalitet og levesett, forteller Hellstrøm til TV 2, og forklarer at parisere for eksempel står tidlig opp og spiser god lunsj.

- Men det er hele levemåten som jeg elsker over alt, og når jeg kan ta med meg Anita ned og vise henne min verden, så er det en inspirasjonskilde.

Rennan forteller imidlertid at selv om kjæresten henter inspirasjon i den kulinariske delen av Paris, finner hun selv inspirasjon i blant annet «vibbene» byen har å by på.

HEDERSGJEST: Geir Aker, best kjent som fenrik i «Kompani Lauritzen» gjør livet surt for Vita og Wanda i denne ukens episode av «Truls á la Hellstrøm bistro». Video: TV 2 Vis mer

Ofte blir de så fanget av byen på hver sin kant at de må ringe hverandre for å spørre hvor de er. Det er nemlig viktig for paret å la den andre leve ut sine interesser, kommer det frem i intervjuet.

- Du sier jo veldig ofte at det å være sammen med meg er ekstremsport, du skal ha god appetitt hele tiden, sier kokken.

- Den store kjærligheten

Det var under Gullruten-prisutdelingen i 2018 Hellstrøm stolt kunne vise frem sin 31 år yngre kjæreste. Da kom det frem at de allerede hadde vært et par en god stund før offentligheten fikk vite om det.

ELLE-GALLAEN: Astrid S kommenterer kjærlighetslivet. Reporter: Jenny Aas. Video: Celina Morken Vis mer

Helltrøm og Rennan verner godt om privatlivet, men for et par år siden lettet førstnevnte litt på sløret om kjæresten i podkasten «Truls & Hellstrøm».

I episoden omtalte kokken Rennan som «sitt livs kjærlighet».

- Ingenting er jo bedre i livet enn at du endelig opplever den store kjærligheten. Det har tatt meg lang tid. Men det har endt godt, og dette er bare begynnelsen, sa han da.

LES OGSÅ: - Fant hverandre sent i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer