Ekstreme divakrav

Sangstjernen setter grå hår i hodet på arrangørene...

STORE KRAV: Mariah Carey er ikke snau. Betingelsene for at hun skal delta på et julearrangement i London, er blant annet 100 duer, 20 killinger og en Rolls Royce. Foto: Stella Pictures
STORE KRAV: Mariah Carey er ikke snau. Betingelsene for at hun skal delta på et julearrangement i London, er blant annet 100 duer, 20 killinger og en Rolls Royce. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mariah Carey (39) har sagt ja til å delta på et julearrangement i et stormagasin i London, men ikke uten betingelser.

Sangerinnen er kjent for å vite akkurat hva hun vil ha, og tar ikke et nei som svar.

"Hero"-stjernen, som blant annet skal tenne et stort juletre i kjøpesenteret, har gitt arrangørene en lang liste med krav til arrangementet. Blant annet skal Mariah ha bestilt 20 hvite geitekillinger som skal være rundt henne når hun tenner treet og 100 hvite duer som skal fly opp i luften når treet tennes.

Hun har også forlangt konfetti-sommerfugler som skal regne ned fra taket, og en Rolls Royce som skal kjøre henne inn i storsenteret.

- Vi har lykkes med å skaffe duene, men ikke geitekillingene, sier en kilde til avisen Daily Mail og forklarer at det er umulig å skaffe hvite killinger.

Kilden legger heller ikke skjul på at Mariahs mange krav har satt grå hår i hodet på arrangørene. 

- Vi har arbeidet ekstremt hardt for å sikre at Mariah skal bli fornøyd. Bare bilen har vi måttet bytte ut seks ganger for vi fant en modell som hun kunne godkjenne. 

Mariah er for tiden lykkelig gift med sin utkårede Nick Cannon (27), men det har ikke alltid vært enkelt for sangerinnen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Slår tilbake mot rykteneVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer