Ekstrem forvandling!

Utrolig, men sant! Idol-David ble Punke-David.

SJEKK STILEN: David Pedersen har farget håret og fått en mer rockete stil. Her sammen med tidligere Idol-dommer David Eriksen. Foto: Morten Krogh
SJEKK STILEN: David Pedersen har farget håret og fått en mer rockete stil. Her sammen med tidligere Idol-dommer David Eriksen. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skiftet stil!

SEHER.NO: Den tidligere Idol-stjernen David Pedersen (20) var med i den første runden av den populære sangkonkurransen på TV 2 i 2003.
Der ble han kun slått av Gaute Ormåsen (23) og verdensidolet Kurt Nilsen (28).

Pedersen gjorde seg spesielt bemerket med sitt "Backstreet Boys"-image der blondt hår og svulstige poplåter var en del av varemerket. Nå har 20-åringen skiftet stil - og fått seg en "vanlig" jobb.

LES MER: Idol-Sandra digger Miss Hege

- Jeg jobber som bartender faktisk. Men jeg har ikke lagt musikken helt på hylla av den grunn. Nå er det full fart med bandet mitt Carnival (punkband - journ.anm). Men det er ikke like mye glitter og glamour som det var under Idol-tiden. Nå er det mer "kjellermusikk", smiler David Pedersen som var på releasekonserten til jentegruppa Lilyjets på Smuget i Oslo i går.

LES MER: Idol-Margaret liker å lage mat i bare BH-en

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer