MER POTTER: Rupert Grint, Daniel Radcliffe og Emma Watson får enda en Harry Potter-film å boltre seg på, etter at WarnerBros vil dele den siste filmen i to. Foto: AP
MER POTTER: Rupert Grint, Daniel Radcliffe og Emma Watson får enda en Harry Potter-film å boltre seg på, etter at WarnerBros vil dele den siste filmen i to. Foto: APVis mer

Ekstra Potter-film i 2011

- Det eneste man kunne gjøre, hevder Daniel Radcliffe.

SEHER.NO: Den nest siste boka "Harry Potter og halvblodsprinsen" er ennå ikke ferdigfilmet, men Hollywood har forlengst lagt planer for hvordan sagaen om den populære trollmannen skal avsluttes.

Nå avslører presidenten i filmselskapet WarnerBros at den siste filmen vil bli delt opp i to filmer, som vil få premiere i oktober 2010 og mai 2011.

Horn hevder delingen var nødvendig for å få plass til all handlingen som foregår i den 759 sider store boka "Harry Potter og døds-talismanene", men filmselskapets regnskapsførere klager neppe heller over at folk må ta turen til kinoen en ekstra gang for å få med seg sluttkampen mot Voldemort...

Potter-filmene har nemlig tjent inn over en milliard kroner bare i USA.

WarnerBros-sjefen får støtte av Daniel Radcliffe (18) - som spiller den unge trollmannen på lerretetet.

- Jeg tror det er den eneste måten man kan gjøre det på uten å kutte ut store deler av boka. Den syvende boka har ikke noen bihistorier egentlig. Det er en tett actionhistore fra start til slutt, sier han til Los Angeles Times.

Foreløpig er det ikke bestemt hvordan man skal dele opp boka. Horn røper imidlertid at de også vurderer å filme epilogen i den siste boka, for å gi fansen et blikk av hva som skjer med Potter som voksen.

- Folk har sett disse barna vokse opp, og det har vært spesielt. Det er viktig for oss, sier han til Los Angeles Times.

Mer film&TV-nytt: McDreamy kaster buksa

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.